LLUMS – Nova dekorativna kozmetika iz Lilly Drogeria

Nova vest iz bjuti sfere je linija dekorativne kozmetike, LLUMS COSMETICS. Brojne poznate ličnosti među kojima su pevačica Sara Jovanović, glumice Anđelka Prpić i Jelena Gavrilović, voditeljka Suzana Mančić prisustvovale su promociji ovog brenda, ekskluzivno dostupnog u Lilly Drogeriama.


Mlada pevačica Sara Jo imala je priliku da na licu mesta isproba novu liniju šminke. Sara je uz pomoć profesionale šminkerke Jelene Stanković dobila „pre i posle efekat“ i predstavila najnoviji make up trend koji je potpuni hit za sezonu jesen/zima 2016.

llums sminka

Pored profesionalne šminkerke koja je bila i više nego raspoložena za ulepšavanje zainteresovanih dama, iznenađenje su bili i LLUMS stručnjaci, takozvani beauty adviseri, koji su zvanicama davali korisne savete kada je šminkanje i izbor pravih preparata u pitanju.

„LLUMS je pažljivo kreiran da isprati različite stilove šminkanja, kako za posebne prilike, tako i za svakodnevne rituale ulepšavanja. Sve što je damama oduvek bilo potrebno da imaju uz sebe u svom neseseru ili kozmetičkoj torbici, sada je dostupno u ponudi atraktivnog, novog brenda.

Veliki izbor rumenila, karmina, sjajeva i olovaka za usne, senki, olovaka za oči kao i hajlajtera pružiće bezbroj mogućnosti za postizanje blistavog izgleda koji privlači pažnju u svakoj situaciji“, izjavila je Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS COSMETICS.

llums cosmetics

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!