Nedeljni horoskop – Od 10. do 16. oktobra 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 10. do 16. oktobra 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Dosta nekih napetih i nervoznih situacija vas očekuje tokom ove sedmice, pa je pitanje koliko ćete uopšte vremena i imati da se opustite i uživate u hrani. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na po neki zalogaj „u hodu“. Nemojte svoju hranu bazirati samo na pekarskim proizvodima i fast fudovima.

Ljubav

Ako ste slobodni, pred vama je jedna itekako podsticajna sedmica. Možete doći u kontakt sa više osoba i prilično se zagrejati za nekog. Doduše, na kraju će se ispostaviti da je to što vas je „drmalo“ bila samo strast, ali to vam neće smetati da uživate u dešavanjima. Međutim, neke ozbiljnije priče teško da će ovde biti.

Oni u emotivnim vezama i brakovima imaće prilično problematičnu komunikaciju tokom celog ovog perioda. Vi ćete osećati da vas partner pritiska, a vaša voljena osoba će tvrditi da ste vi taj koji je netolerantan i ko provocira svađu. U suštini – verovatno ste krivi i jedno i drugo, ali to nećete biti spremni i da priznate. Naročito će napeta situacija biti za vikend, i ako ne promenite nešto, mogli biste ova dva dana provesti u prilično napetoj atmosferi i konstantnim raspravama.

Posao

U poslovno partnerskim odnosima i saradnjama stvari tokom ove sedmice baš i neće ići kao po loju. Vrlo često će dolaziti do nerazumevanja, do nekih konfuznih situacija, pa nije ni čudo što će povremeno izgledati da je dalja saradnja nemoguća. Međutim, i pored ovako naglašene tenzičnosti, ništa se spektakularno loše neće dogoditi. To vam je ona varijanta – tresla se gora, rodio se miš. Ono što je dobro jeste da će sve ove situacije izneti na površinu ono što ne valja, pa ćete to moći u hodu da rešite. Ako je moguće ikako – pokažite veću spremnost na kompromis, videćete da ćete na taj način proći bolje…

Novac

I pored lošeg odnosa sa ljudima sa kojima radite, finansije ovim nisu ni malo ugrožene. Šta više – osetno popravljanje priliva, pa ćete moći da rešite i neke zaostale obaveze. Nešto jači troškovi u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Zdravlje nije bajno. Mlađa populacija – prehlade, virusi, imunitet. Starija generacija Ovnova – kosti, zubi, kičma, zglobovi.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!