JARAC – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Ova sedmica vam donosi da se više opustite i više uživate u dobrom zalogaju. Doduše, vi ćete ipak biti umereni i nećete dozvoliti sebi da preterate u bilo čemu. U ovom periodu vam više odgovara domaća kuhinja i okruženost članovima porodice. Svaki zalogaj je tada mnogo slađi!

Ljubav

Od samog početka sedmice slobodnim Jarčevima se otvaraju mogućnosti za početak jednog prilično dobrog emotivnog odnosa. Ovo može biti osoba koju poznajete preko poslovnog segmenta, neko ko je već izvesno vreme prisutan u vašoj blizini i sa kim ste već imali solidnu komunikaciju. Sada će se otvoriti šanse da se situacija između vas ubrza i konkretizuje i do kraja nedelje već možete biti u ljubavnom zanosu.

Za one u braku – pun Mesec u polju doma i porodice označava kulminaciju nekih dešavanja. Ako ste imali problema u prethodnom periodu, definitivno je vreme da stavite tačku na njih i da pokažete veću inicijativu da rešite problem sa partnerom. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – biće problema u komunikaciji sa voljenom osobom u ovom periodu, ali ovo će biti kratkotrajne situacije, koje ni na koji način neće ugroziti vaš odnos.

Posao

Malo je reći da u ovom periodu imate volju, upornost, angažovanost. Pretvorili ste se u pravu mašinu kada je poslovni segment u pitanju, krenuli ste i nemate nameru da stanete i odustanete. I pored sve ove vaše angažovanosti, evidentno je da pomaci na bolje idu sporo. Doduše, nekima od vas će se u prvom delu sedmice otvoriti mogućnost za napredovanje ili jačanje pozicija, a pojedini Jarčevi tada mogu dobiti i novu poslovnu ponudu. I pored svega ovoga – generalno – nastavlja se period u kojem vi dajete sve od sebe, a negde u dubini duše smatrate da niste dovoljno vrednovani za sav svoj trud.

Novac

U finansijskom segmentu situacija će se nešto malo popraviti, ali daleko je ovo od onoga da možete da se opustite. Šta više – očekujte povećane troškove u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Starija populacija neka obrati pažnju na hronične tegobe, koje se sada mogu aktivirati u većoj meri. Kod mlađih pripadnika znaka – problem su imunitet i mogućnosti za povrede.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!