RIBE – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Taman ste fino doterali svoju liniju, odrekli se nekih namirnica za koje znate da ne prijaju vašem organizmu (čitaj – gojite se od njih), kad eto problema… Bukvalno svakog dana tokom ove nedelje ćete imati neke pozive za poslovne ručkove, večere, za slavlja i veselja sa društvom….slatka i slana iskušenja će biti na sve strane pred vama… a vi sad gledajte kako ćete da im odolite!

Ljubav

Oni koji su slobodni već neko vreme primećuju da se jedna osoba intenzivno „mota“ oko njih, da pokušava da im skrene pažnju na sebe i da ih animira. Ne možete da kažete da ste ravnodušni, naprotiv – i vi biste želeli da se komunikacija između vas dvoje pojača. Zato nemojte sedeti skrštenih ruku – cela ova nedelja vam je više nego otvorena da započnete jedan lep emotivni odnos!

U emotivnim vezama i brakovima i vi i partner želite da konačno stavite tačku na svoja prepucavanja i razmimoilaženja koja su bila toliko aktuelna u prethodnom periodu. No, to je lako reći, a teško učiniti, pa mogu jedino da vam savetujem da ne odustajete. Oni pravi razgovori, otvoreni i iskreni, teško će u ovom periodu zaživljavati i jedino vam ostaje da se trudite i dalje. Povremene razmirice neće biti toliko strašne kao ranije…

Posao

Istina je da Ribama tokom ovog perioda stoji jedna dobra poslovna ponuda, naročito onima koji rade u privatnom sektoru. No, taj prvi deo nedelje, koji je dosta dobar po vas, neće vam doneti da i ostatak perioda živite mirno. Naime, vrlo brzo će se ponovo aktivirati neki problemi sa kolegama, za koje ste već mislili da ste ih ostavili iza sebe. U poslovnim partnerstvima i saradnjama može doći do promena u poslednjem trenutku, pa i otkazivanja nekih dogovora. Pored toga, ako radite sa papirima ili u sektoru usluga – očekujte napete momente. Komunikacija sa klijentima će biti prilično naporna po vas.

Novac

U finansijskom segmentu ste uspeli da se stabilizujete. Ipak, nemojte se opuštati – neke obaveze koje ste „zaboravili“ doći će na naplatu, i to verovatno u drugom delu nedelje.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu prvi deo nedelje je dosta dobar, ali u ostatku ovog perioda stoji mogućnost za virusne i bakteriološke infekcije. Kod pojedinih će se javiti i visoka temperatura.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!