ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Iako i dalje osećate veliku „glad“ kada su poslastice u pitanju, ipak ćete uspevati u velikoj meri da se kontrolišete. U suštini, vi znate i sami – kada jednom rešite da stavite tačku na nešto, ništa vas neće maknuti od te vaše odluke.

Ljubav

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima tokom ove sedmice. Pred vama se otvara prilika da uđete u jedan tajni odnos, i koliko god da vas to neodoljivo privlači, ipak i dalje pokušavate da održite samokontrolu i da ne dozvolite da vas ove situacije „povuku“. Možda izbegavate ovaj odnos iz razloga što je ta osoba zauzeta ili zato što postoje određeni problemi… ili se možda samo bojite još jednog ljubavnog razočarenja….u suštini, vaše čekanje na pravu emociju se nastavlja i dalje….

U emotivnim vezama i brakovima ulazite u period kada ćete biti u varijanti „sve ili ništa“. Komunikacija sa voljenom osobom je odavno loša, a sada se samo pogoršava. Na sve to – neki skriveni problemi ili tajne mogu izaći na svetlost dana, što će uneti još veću pometnju. Mnoge veze su u ovom periodu pred vratima prekida…

Posao

Neki od vas će u ovoj nedelji dobiti jaku poslovnu ponudu i otvorenu mogućnost da se prebacite na drugo radno mesto ili potpuno drugi posao, firmu. O ovome bi svakako vredelo razmisliti, pa izvolite, dajte sebi dovoljno vremena za odluku. Generalno – pred vama je nedelja kada ćete imati velika razmišljanja i nedoumice kada je poslovni segment u pitanju. Želite da pokrenete neke promene, a u isto vreme se bojite kakav će biti krajnji rezultat. Komunikacija sa onima sa kojima radite će povremeno biti loša, najviše zbog vaše nervoze i nespremnosti za kompromis. Nemojte svojim ponašanjem ugroziti neke važne poslovne odnose.

Novac

Finansijski segment je sada u potpunosti svetla tačka – prilivi su više nego dobri i možete reći da ste u potpunosti zadovoljni. Neke manje obaveze ćete rešiti bez po muke i bez ikakvih problema.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena situacija tokom ovog perioda. Imunitet je i dalje u padu, a stoji mogućnost povreda ili problema vezanih za kičmu, noge, zglobove, tetive.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!