LAV – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Uspeli ste da napravite potreban balans po pitanju ishrane i trudićete se da se čvrsto držite svojih odluka. To ove nedelje neće biti ni malo lak zadatak, ali rešili ste pa nemojte odustajati na prvim preprekama, kojih će svakako biti. Poslastice će biti najteže „zaobići“.

Ljubav

Slobodnim Lavovima je sve tokom ove sedmice otvoreno za nova poznanstva, ali ona koja vas uglavnom vode u prolazne stvari – u avanturu, kombinaciju, seksualne „šeme“. Naročito će biti aktuelni kontakti preko interneta i izlazaka. Ako niste u ovom „fazonu“ i želite nešto stabilnije i trajnije, onda vas moram razočarati – teško je da ćete uspeti da u ovom periodu ostvarite nešto tog tipa. Možda i postoji osoba za koju ste jako zainteresovani, ali tu situacija nekako klacka, prolongira se, odlaže….

U emotivnim vezama i brakovima Lavovi će uglavnom pustiti da sve ide kao i do sada – što znači da se nećete nešto naročito potruditi da poboljšate komunikaciju i odnos sa voljenom osobom. Nije zato ni čudo što oko vikenda može doći do problema, do tenzije i rasprava. Ne možete više gurati stvari pod tepih…

Posao

Vidi se vaša velika angažovanost, ambicioznost, vidi se da se istinski trudite i pokušavate da napravite prave dogovore i ostvarite solidne poslovne rezultate. Ipak, to možda ove nedelje neće biti dovoljno da biste bili zadovoljni postignutim. Neke stvari će se odložiti, neki problemi će neočekivano iskrsnuti i vi ćete morati da naučite da rešavate situacije „u hodu“. To se može pokazati kao prilično zahtevno i iscrpljujuće po vas. Neki od vas će povući neočekivane poslovne poteze ili biti spremni na određenu količinu rizika. Pojedini Lavovi mogu rešiti da okončaju poslovni odnos u kome su trenutno.

Novac

Veći novčani prilivi u prvom delu sedmice doneće vam osmeh na lice. ipak, nemojte se opuštati – vrlo brzo će se pokazati da će vam ovaj novac samo „proći kroz ruke“ i otići na dugovanja i obaveze…

Zdravlje

Iako se osećate nešto bolje, još uvek nije vreme da se opustite po pitanju zdravlja. U drugom delu ovog perioda moguće su virusne infekcije, a kod starijih problemi sa pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!