DEVICA – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Vaši apetiti će u potpunosti varirati tokom ovog perioda. U prvom delu nedelje ćete biti „ješni“ za sve pare, pa nije ni čudo što ćete za vrlo kratko vreme nabaciti par kilograma. Drugi deo sedmice donosi restrikciju, ograničenje, a neki od vas će se tada odlučiti i za dijetu ili drugačiji režim ishrane.

Ljubav

Slobodni mogu pokrenuti jednu emotivnu priču koja će krenuti bajkovito, divno, nestvarno. Velike strasti i emocije se mogu probuditi za vrlo kratko vreme i verovatno je da ćete se osećati kao na sedmom nebu. Možda biste (a ovo ne kažem sa lošom namerom, naprotiv) mogli da se ne oduševljavate baš tako brzo i da pustite da vreme pokaže da li je zaista bilo pravih osnova za ovoliku vašu ekstatičnost. Ne bih volela da se u neko skorije vreme dogodi da se ovom osobom razočarate….

U emotivnim vezama i brakovima čas ćete biti gore, čas dole. U suštini – odnos između vas i partnera bi se mogao opisati kao vruće-hladno kombinacija, kao tanka linija između ljubavi i mržnje. Budite oprezni na ovoj ljubavnoj „klackalici“ i potrudite se da sve ono što možete rešiti, uradite odmah. Postoje predispozicije za ljubomoru i svađe.

Posao

U poslovnom okruženju – zbrka, žurba, veliki broj dešavanja i tempo od kojeg vam povremeno neće biti dobro. Naučite na vreme da neke stvari iskulirate i da ne obraćate mnogo pažnju na situacije koje vam unose pometnju, već se potrudite da ih prevaziđete i uvek imate na umu svoj cilj. Biće problema i u dogovorima i sa papirologijom, ali to ne znači da ne možete ostvariti solidne poslovne rezultate. Samo je potrebno da budete stabilni, da ne donosite odluke na brzinu i da dobro razmislite o svakom svom potezu. Ona varijanta „tri puta meri, jednom seci“ – neka postane vaš moto za ovu sedmicu!

Novac

Pružaju vam se ozbiljne prilike da unapredite sektor finansija. Nekima od vas će se otvoriti odlične šanse za dobru zaradu. Kada su troškovi u pitanju, budite oprezni, jer će vam se novac lako izvlačiti iz ruku.

Zdravlje

Mogući su problemi sa povredama, posekotinama, padovima. Ako ste sportista ili se često bavite fizičkom aktivnošću – budite na oprezu. Kod starijih će biti evidentan pad imuniteta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!