STRELAC – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Kod Strelčeva se nastavlja period u kojem vi striktno vodite računa šta i koliko jedete. Rešili ste se nekih lošijih navika i sa zadovoljstvom primećujete koliko se dobro osećate. Iako ste smatrali da ćete kroz sve ovo proći uz mnogo više napora, sada shvatate da se jakom voljom sve postiže!

Ljubav

Bura, strast, fatalni novi počeci – ova sedmica Strelčevima koji su slobodni obećava gomilu dešavanja koja će biti više nego podsticajna po vas. Neka privlačnost se može jako brzo aktivirati i vi ćete bukvalno naglavačke uleteti u jedan odnos koji mnogo obećava. Šta da vam kažem, osim da vam poželim da ovo i potraje….što duže. U emotivnim vezama i brakovima sam početak nedelje je više nego dobar. Ako se potrudite, ovo se može protegnuti i na ostatak perioda, ali budite spremni na kompromise i dogovore.

U vezama sada mogu biti pokrenuta i ozbiljnija pitanja, tipa braka ili zajedničkog života. Ono što vam ne ide u prilog je drugi deo nedelje, koji je dosta nepovoljan, pa u tom periodu vodite računa da ne ugrozite odnose u kojima ste. Neki od vas se preispituju i razmišljaju. U vezama koje nisu na stabilnim osnovama u tom periodu može doći do ozbiljnih problema.

Posao

Teško je da ćete moći da u ovom periodu ispunite sve ono što ste ugovorili ili obećali. U prvom delu nedelje još ćete i uspevati da se borite sa ogromnom količinom obaveza, ali drugi deo sedmice vam već može doneti veće probleme. U tom periodu će se javiti nesporazumi, problemi u dogovorima, problemi sa papirima, bitnim dokumentima ili dozvolama koje su vam neophodne za nastavak rada. Ako ste nezaposleni, u prvom delu nedelje možete dobiti ozbiljan poziv od potencijalnog poslodavca i otići na razgovor u kojem ćete pokazati maksimalnu spremnost za dogovor i saradnju.

Novac

Novac vam je u poslednje vreme slaba tačka, i to ne zbog loših prihoda, već zbog nagomilanih obaveza iz prethodnog perioda koje nikako ne uspevate da izmirite. Kod nekih će se javiti i problemi sa naplatom potraživanja.

Zdravlje

U zdravstvennom segmentu ste više nego dobro. Ako se bavite sportom, povedite samo računa o tome da se ne povredite. Kod starijih se mogu javiti blage tegobe sa kičmom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!