BLIZANCI – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Ja bih zaista volela da mogu da vam napišem da ćete tokom ove nedelje uspeti da kontrolišete svoj apetit, ali realno gledano – ništa od toga. Poslovni ručkovi, večere, slavlja, proslave, neka lepa društvena okupljanja – a svugde gomila dobre hrane i poslastica kojima je tako teško odoleti…

Ljubav

Ako se slobodni, neko vam se žestoko „podvukao pod kožu“ i trudite se maksimalno da ovu osobu osvojite. Ipak, to neće biti lako, jer ćete povremeno imati osećaj da vas druga strana testira, da se poigrava sa vama i stavlja vas na slatko čekanje. Malo je verovatno da će doći do realizacije tokom ove sedmice, jedino ako nešto konkretnije budete uspeli da uradite u prvim danima. Ipak, svakako savet stoji – nemojte odustajati.

U emotivnim vezama i brakovima ove sedmice komunikacija će predstavljati vaš osnovni problem. Doduše, to možete preokrenuti, ukoliko budete spremni da sa voljenom osobom zađete u suštinu nekih vaših problema, ako pokrenete pitanja koja vas muče i budete u varijanti otvorenog razgovora. Samo na taj način rešićete ove situacije, u suprotnom – može doći čak i do ozbiljnijih sukoba, možda i prekida odnosa.

Posao

Prvi deo nedelje može biti veoma značajan, jer se dešavaju situacije koje vama idu u korist. Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju – šanse će biti oko vas i potrudite se da ih ne propustite. Čak i nezaposleni mogu dobiti poziv na razgovor, pa se potrudite da se maksimalno dobro predstavite potencijalnom poslodavcu. Drugi deo sedmice je nepovoljan za kontakte, dogovore, saradnje, pa bi bilo najbolje da se okrenet samo ka završavanju svojih redovnih obaveza. Postoji velika predispozicija za greške i propuste.

Novac

Promenljiva finansijska stabilnost tokom ovog perioda. Vrlo često će vam novac dolaziti bukvalno u poslednjem momentu, a u drugom delu sedmice očekujte i povećanje troškova.

Zdravlje

U drugom delu sedmice evidentan će biti pad imuniteta. Kod starije populacije mogu se aktivirati problemi sa kičmom, bubrezima, urinarnim traktom, kožom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!