BIK – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Tokom ove sedmice možete nametnuti sebi potpuno drugačiji režim ishrane. U pravom momentu! Naime, ova sedmica je više nego dobra da se „uvedete u red“ i da napravite neke značajne zaokrete po pitanju svojih navika. Videćete rezultate vrlo brzo.

Ljubav

Ako ste slobodni, neko vas je u tolikoj meri zaintrigirao da nećete žaliti ni vremena ni truda da ovu osobu osvojite. Pa, srećno vam bilo! Naime, ovo će se pokazati kao prilično zahtevan zadatak, jer nikako nećete moći da kontrolišete situaciju i usmeravate je u pravcu u kojem želite. Samo polako i strpljivo, a sigurna sam da nećete imati nameru da odustanete tek tako lako.

U emotivnim vezama i brakovima i ove će sedmice biti povremeno napetih situacija. Uglavnom će se rasprave voditi oko dnevnih dešavanja, oko sitnica koje će samo u tom trenutku izgledati kao neopisivo važne. U suštini – oboje ste svesni da je potrebno da popravite odnos i komunikaciju, ali to ove nedelje izgleda mi – ide prilično teško. Takođe, partnerova ljubomora bez ikakvih osnova može donositi neke neprijatne momente.

Posao

Budite sigurni da pred vama nije ni malo laka poslovna sedmica. Neke obaveze će se nagomilati, koliko god se vi trudili da budete redovni u njihovom izvršavanju. Takođe, u drugom delu sedmice ni komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima neće funkcionisati lako. Neki dogovori se mogu u poslednjem trenutku odložiti ili otkazati u potpunosti.

Ako ste nezaposleni, sada možete dobiti samo neki privremen posao, i to na tešku muku, ili posredstvom uticajne osobe ili prijatelja. Ipak, ova sedmica neće proći bez dobrih dešavanja – dobićete ponudu o kojoj bi svakako vredelo razmisliti.

Novac

U prvom delu sedmice možete ostvariti neki veći novčani priliv ili naplatiti neko zaostalo potraživanje. Drugi deo ovog perioda ipak donosi povećanje troškova i nervozu kada su obaveze i računi u pitanju.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu tokom ove nedelje bi valjalo biti oprezan. Hronične tegobe starijima, a biće evidentna i podložnost sezonskim virusima i prehladama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!