RAK – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Kad god vladar vašeg znaka, Mesec, ide „ka punjenju“ vaši apetiti se povećavaju. Tako će biti i ove sedmice, jer nas na samom kraju nedelje očekuje pun Mesec. U ovom periodu unosite više kuvane hrane, više tečnosti, čajeva, sokova od ceđenog voća.

Ljubav

Neko vam se može dopasti ako ste slobodni, alli ovo lako može biti brzo uzdizanje i oduševljenje, da biste krajem nedelje shvatili da ste možda preuveličali celu situaciju. Nemojte ocenjivati neke ljude na brzinu, dajte priliku vremenu da vam da pravi uvid u to kakvi su zaista. U emotivnim vezama i brakovima definitivno ove nedelje neće biti mirno. Ne samo da ćete od samog početka perioda biti napeti i vi i partner, već će se ove situacije prolongirati, bez mnogo volje i sa vaše i sa partnerove strane da rešite problem i smirite strasti.

Setite se onoga o čemu pričamo non stop – ovo je period kada mora postojati tolerancija i spremnost na kompromis, inače nećete uraditi ništa. Vikend će doneti konačno razrešenje – burniju raspravu posle koje će se situacija raščistiti. Ne povlačite nikakve poteze na brzinu i ishitreno.

Posao

Poslovna situacija je tokom ovog perioda više nego dobra, što ne znači da je pred vama mirnih nedelju dana. Naprotiv – budite spremni na to da ćete za sve ono što želite morati junački da zapnete i da se potrudite. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, dozvolama, ali i u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. Ako je pred vama poslovno putovanje – moguće je da će biti odloženo, ili pak nećete uopšte biti zadovoljni rezultatima koje ste postigli. Potrudite se da dobro razmislite unapred o svakom svom potezu. Ne budite tvrdoglavi u odnosu sa nadređenima.

Novac

Uspevate nekako da balansirate po pitanju finansija, iako vam tokom ove sedmice stoje najave većih troškova ili ćete morati da ispoštujete obaveze za koje ste se nadali da ćete moći da ih prolongirate.

Zdravlje

U drugom delu sedmice moguć je pad imuniteta. Takođe, mogu se javiti problemi sa krvnim pritiskom, a kod mlađe populacije ovog znaka i glavobolje i nesanica.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!