VAGA – nedeljni horoskop od 10. do 16.10.2016.

Nečija primedba ili dobronamerna kritika, nateraće vas da se ozbiljnije zamislite… koliko zaista u ovom periodu vodite računa o svojoj ishrani? Ako hoćete da budete realni – ni malo. Uglavnom ste u fazonu fast fudova, grickalica, slatkiša, obroka „u hodu“. Vreme je da se pozabavite ovim segmentom…

Ljubav

Mnogo kontakata sa suprotnim polom, ali to ne znači da ćete u ovoj nedelji pronaći svoju srodnu dušu. Uglavnom ćete vrlo brzo shvatiti da imate posla sa neozbiljnim osobama koje su samo zainteresovane za avanturu i neka prolazna dešavanja. Ako vam je želja da se upustite u tako nešto – samo napred, imaćete ispunjenu i živu sedmicu. Ako pak čekate nešto što će biti trajna vrednost u vašem životu, još uvek ćete morati da budete strpljivi. Ono što je za utehu – mnogo izlazaka i druženja ulepšaće vam ove dane.

U emotivnim vezama i brakovima nikako da vi i partner u potpunosti uskladite i harmonizujete svoju vezu. I ove će sedmice biti trzavica, i to naročito u njenom drugom delu. Šta više – vikend, koji biste trebali da provedete u opuštenoj atmosferi i odmoru, će verovatno biti i najburniji deo nedelje…

Posao

Neka dešavanja u poslovnom segmentu u prvom delu nedelje daće vam veliki podsticaj i snagu. Dobićete potvrdu svog rada, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti zaista značajne poslovne saradnje. Pojedini mogu dobiti i „poziv koji se ne odbija“ za koji je moguće da će biti vezan za saradnju sa strancima ili za veću domaću privatnu firmu. Drugi deo sedmice i pored živih aktivnosti i dešavanja, donosi i određenu količinu nervoze, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata, dozvola. U ovom periodu nemojte potpisivati nikakve ugovore.

Novac

I dalje vas prati sreća kada je finansijski segment u pitanju, tako da će se novac pojavljivati baš onda kada vam je najpotrebniji. Ipak, računajte i na povećanje troškova, jer trenutno ne možete da kontrolišete sebe po ovom pitanju.

Zdravlje

Promenljiva zdravstvena situacija, a naročito će drugi deo sedmice biti problematičan. Kod starijih – pad imuniteta, a mlađa populacija neka vodi računa, jer su moguće povrede.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!