Eucerin® nagrađuje vernost potrošača!

eucerin kartica

Ukoliko se još uvek ne nalazite u Eucerin® bazi lojalnih potrošača, nova šansa je tu. Pridružite se Eucerin® klubu lojalnosti.

Poverenje koje se nagrađuje

Ako ste vi jedna od onih dama koja pažljivo brine o svom izgledu i zdravlju i ostaje verna jednom proverenom brendu i mestu kupovine na kome ima mogućnost da dobije i pouzdane savete o nezi, dopašće vam se ono što sledi u nastavku teksta.

Broj dama koje su svoj poverenje poklonile brendu Eucerin® i Eucerin partner apotekama sada se već meri hiljadama Eucerin®lojaliti kartica! U narednih nekoliko meseci možete im se pridružiti i vi i ostvariti pravo da za brigu o svojoj lepoti i zdravlju budete nagrađeni!

Eucerin® program lojalnosti počinje 15. oktobra i traje naredna 4 meseca

Eucerin® program lojalnosti omogućava vam da na poklon dobijete jednu od šest Eucerin® krema za negu područja oko očiju koja odgovara potrebama vaše kože iz linija: Aquaporin, Hyal-Urea, Q10, Hyaluron-Filler, Volume-Filler i DermoDensifyer.

[adsense_inserter id=”12825″]

Sve što je potrebno da učinite da biste tu mogućnost ostvarili je da se u apoteci u kojoj najčešće kupujete učlanite u Eucerin® klub lojalnosti. Nakon toga, automatski, kupovinom Eucerin® preparata, u ukupnoj vrednosti od 5.000 dinara, u periodu od četiri meseca od datuma prve kupovine, stičete pravo na poklon!

eucerin kartica

Za one najvernije ljubitelje Eucerin® preparata, koji se već nalaze u Eucerin® bazi lojalnih potrošača, obezbeđene su posebne pogodnosti.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

error: Content is protected !!