Impression kana za kosu – Bojenje kose bez ikakvog oštećenja!

By  |  0 Comments

Kana je od davnina poznata kao prirodno sredstvo za bojenje kose, koje joj daje izuzetan sjaj i ne oštećuje je. Impression kane za kosu su 100% su prirodne, ne sadrže amonijak, potpuno pokrivaju sede a vašoj kosi pružaju zdrav, prirodan izgled i intenzivnu i dugotrajnu boju.


Impression kana dolazi od jednog od vodećih proizvođača u Indiji, dermatološki je testirana i ne sadrži štetne materije, što potvrđuje zvaničan sertifikat domaće akreditovane laboratorije.

U ponudi su 4 moderne NIJANSE, za svačiji stil i ukus:

  • crna,
  • tamno braon,
  • kesten i
  • zlatno braon boja.

Dugotrajna boja, volumen i sjaj kose

Impression kana za kosu je napravljena je od različitih biljnih sastojaka (henna, brahmi, amla, bhringraj, limunska kiselina) koji ne štete zdravlju i okolini, a kosi daju vitalnost i snagu. Kana obnavlja kosu, dajući joj čvrstoću, volumen i sjaj. Dugotrajan efekat i 100% pokrivenost sedih, obezbediće meku teksturu kose i daće joj prirodan izgled.

kana

Ova kana za kosu sadrži čak 60 do 70% biljke kana koja je prirodno sredstvo za bojenje. Ona se već 5000 godina koristi za negu kose i bojenje sedih. Takođe, veoma je dobar regenerator koji stvara zaštitni sloj na kosi, učvršćuje i jača kosu od korena do vrha. Najbolje rezultate kana daje na prirodnoj nefarbanoj kosi.

impression kana

Bez oštećenja kose!

Impression kana za kosu je sasvim prirodna boja i što je duže držite na glavi, to će vam boja biti intenzivnija. S obzirom da nema hemije, nema ničega što će vam oštetiti kosu. Naprotiv, kosa će postati sjajnija, jača i mekša.

Više informacija o Impression kanama za kosu potražite na zvaničnom sajtu Leco Cosmetics-a, Facebook stranici Leco Cosmetics, Instagram profilu Leco Cosmetics.

 

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!