Izbegavajte ove beauty greške pre venčanja

Venčanje je najvažniji događaj u životu žene – napušta roditeljski dom i pravi porodično gnezdo sa izabranim partnerom. Pre izgovaranja sudbonosnog “uzimam” pred porodicom i prijateljima i izražavanja večne ljubavi prema čoveku za kojeg ste izabrali da se udate, postoje određene beauty greške koje treba da izbegavate.

Na dan venčanja sve treba da ide glatko, bez problema na vidiku. Ovo uključuje savršenstvo haljine, mesta, crkve, hrane, šminke, cveća, pića, muzike, ma svega što zamislite. Ima toliko toga da planirate i tako mnogo da uradite pre velikog dana, da je skoro sigurno da će nešto krenuti naopako.  Da vaše venčanje ne bi pokvarila neka sitnica pogledajte spisak najčešćih beauty grešaka koje treba da izbegavate pre venčanja.

Najčešće beauty greške pre venčanja

Solarijum

Ne želite postati bronzana kraljica. Odlazak u solarijum pre odlučujućeg dana može biti suviše opasan za osetljivu kožu – umesto da vam koža bude lepo preplanula kao od sunca, pre ćete završiti sa narandžastim ili belim prugama po telu. Takođe, ne želite da budete crveni kao jastog jer bi vaša bračna noć bila bolno neprijatna.

Odlazak u salon lepote

Ukoliko ste planirali da uradite tretman lica u salonu lepote pre venčanja, učinite sebi uslugu i jednostavno – otkažite! Veća je verovatnoća da se lice iritira pre nego što postane bolje što će samo upropastiti vaš izgled za svadbu. Umesto toga, spa tretmani treba da se urade nedeljama unapred.

Drastična promena frizure

Sigurno ne želite da uništite frizuru sa drastičnom promenom (dužine kose) pre venčanja. Umesto toga, sačekajte da svečani čin prođe ili se ošištajte nekoliko meseci pre – kosa će vam porasti u slučaju da ne izgleda onako kako ste zamislili. Plus, koji god novi stil frizure izaberete, biće vam potrebno vreme da se zaljubite u njega.

Povezano: Frizure za venčanje od 1960. do danas – VIDEO!

Depilacija kod kuće

Držite daleko od lica DIY setove za depilaciju, jer će se nejednake obrve i dlačice na nausnicama videti na vašim fotografije sa venčanja. Takođe, sigurno ne želite crvenilo i iritaciju pred dan iz snova. Otiđite kod profesionalca i za vaše dobro, koristite konac umesto voska za optimalne rezultate.

Prethodna1 of 2Sledeća

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!