Neuredna visoka punđa – galerija 5 frizura

By  |  0 Comments

Jesen je u suštini savršeno vreme za kosu jer možete da eksperimentišete sa zabavnim frizurama koje se neće brzo pokvariti jer nema više letnjih vrućina i znoja. Neuredna visoka punđa (na bezbroj načina) je popularna i ove jeseni, ali i pogodna jer podiže svu kosu nagore i izvlači je iz kaputa i marame. Ovo je galerija naših 5 predloga.

Bez obzira da li kosu nosite nemarno skupljenu u punđu kada je vreme maglovito ili zaglađenu ističući ženstvenost i dajući frizuri pečat elegancije, neuredna visoka punđa je podjednako praktična i glamurozna te popularna i ove jeseni. Mogu se nositi uz make up jarkih boja, a ističu najlepši deo vašeg tela – vrat. Takođe, ovakve punđe izdužuju lice – postavljene su visoko na glavi pa će učiniti da izgledate super visoko.

Neuredna visoka punđa na zahteva mnogo kreativnog napora, idealna je za dnevni look, a isto tako može biti prilagođena otmenijim prilkama. Pogledajte zanimljive predloge u našoj galeriji, možda pronađete nešto za sebe.

5 neurednih visokih punđa

Ležerne punđe začinjene raspuštenim pramenovima zahtevaju minimalno vremena i truda. Važno je da imate dovoljno dugu kosu, češalj za tapiranje, gumicu, pregršt ukosnica i lak za kosu da bi vam frizura stojala na mestu.

Možda vam se sviđaju punđe “obogaćene” pletenicama – mladalačke punđe koje privlače pažnju, a zabavan su izbor za svakodnevne prilike.

Povezano: Svečana frizura – Punđa i pletenica u jednoj frizuri!

Ili skupite gornji deo kose i zavežite u neurednu punđu, a drugi deo kose ostavite da vam prirodno pada.

A photo posted by Hairstalk (@hairstalk) on

Možete ih ukrasiti i detaljima poput cveća, vrpci ili trakica za kosu.

Šiške će vam dati dozu šarma. Formirajte rep na vrhu glave i zavežite ga elastičnom gumicom, odvojite napred jedan deo kose iz repa i napravite šiške od njega – sa strane, kratke, nejednake. Uvijte ostatak kose kružnim pokretima  u visoku punđu pa učvrstite frizuru ukosnicama i lakom.

A photo posted by robertti (@robertti) on

Povezano: Lažne šiške – Kako da ih napravite!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!