Savršeno beli zubi kod kuće za samo 16 minuta na dan!

izbeljivanje zuba

Kada govorimo o spoljašnjoj lepoti, tu uvek mislimo na kožu, kosu, nokte, telo, make-up, a nekako uvek zaboravimo na zube, kao važan deo izgleda. Osmeh je taj koji priča našu priču, i deluje kao prvi vid neverbalne komunikacije, kada se upoznajemo sa nekim. Osmeh je blistava ulaznica za svet, ali šta onda kada nismo zadovoljni našim zubima? Tu je naravno stomatolog – kao prva stanica i stručnjak kojem ćemo se obratiti. Ali, kada je reč o boji zuba, u tom slučaju, možemo nešto uraditi i kod kuće.

Zašto zubi postaju žuti/tamniji?

Zubi mogu dobiti mrlje ili tamniju boju usled mnogobrojnih razloga. Ako želite da ih posvetlite, to možete učiniti posetom stomatološkoj ordinaciji – što je skuplja opcija, a možete probati kućne setove za izbeljivanje zuba koji su podjednako efikasni, a povoljni!

beljenje zuba

Postoje dve vrste razloga prebojenosti zuba:

  • ekstrinzična diskoloracija (nastala spoljašnjim faktorima): dešava se kada hrana, piće ili cigarete preboje površinu zuba. Čaj, kafa, crno vino, obojena hrana i duvan doprinose promeni boje zuba. Ove mrlje pogađaju samo spoljašnjost zuba i mogu se tretirati pastama i kućnim sistemima za izbeljivanje zuba.
  • intrinzična diskoloracija (nastala u unutrašnjosti zuba): usled korišćenja lekova, preležane bolesti u detinjstvu, infekcije, povrede zuba ili starenja. Ova vrsta prebojenosti se može rešiti samo profesionalno, u ordinaciji.

Kućno izbeljivanje zuba

Kada pomenemo kućno izbeljivanje zuba, prva asocijacija su prirodni sastojci poput sode bikarbone, kokosovog ulja, limunove kore, jabukovog sirćeta. Kućnih recepata za izbeljivanje zuba ovim sastojcima ima mnogo, a jedna zajednička stvar im je da su štetni za zubnu gleđ. Pritom, ovi sastojci nisu uopšte efikasni, a oštećenje koje nastane na zubnoj gleđi može dovesti do trajne osetljivosti zuba.

kućno izbeljivanje zuba

Zato vas savetujemo da izbegavate bilo kakve “uradi sama” recepte za izbeljivanje zuba, kako ne biste napravili više štete nego koristi. Ako ipak želite da vašim zubima povratite blistavo belu boju, bez odlaska kod zubara, predlažemo vam da isprobate novitet u Lepotica Beauty Shop-u: OLA olovke i OLA LED setove za izbeljivanje zuba!

OLA sistem za izbeljivanje zuba kod kuće

Konačno, čuveni sistem za kućno izbeljivanje zuba brenda OLA je sada dostupan i kod nas. Radi se o olovci za izbeljivanje zuba, koja se može kombinovati sa mini LED lampom, koju napaja vaš pametni telefon. Može li praktičnije od toga?

Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Gel za izbeljivanje zuba je bez glutena i lateksa, mogu ga koristiti i vegeterijanci. OLA proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i bilja, potpuno bezbedni za upotrebu, bez glutena, agresivnih i toksičnih supstanci, testirani i sertifikovani od strane Ministarstva zdravlja.

ola led set za izbeljivanje zuba

Sama olovka za izbeljivanje zuba je zgodna i laka za nanošenje u pokretu, a može se koristiti i samostalno, bez LED lampe. Sam proces izbeljivanja je apsolutno bezbedan i ne čini zube senzitivnim.

OLA proizvodi u našem web-shopu

U zavisnosti od vaših preferencija, u našem web-shopu možete odabrati vaš OLA sistem za izbeljivanje:

#1: Ola Olovka za izbeljivanje zuba 2 ml

Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! OLA olovka za izbeljivanje zuba je praktična i kompaktna, a sadrži 2 ml bezbednog i efikasnog gela za izbeljivanje. Potreban je samo 1 minut korišćenja olovke na dan, kako biste imali blistav osmeh!

ola olovka za izbeljivanje zuba

Kako se koristi olovka?

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.

CENA: 2190 RSD + dostava. Poruči OVDE.

#2: Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 2 Olovke

Za profesionalno beljenje zuba kod kuće, predlažemo OLA setove sa LED lampicom! Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ugrađeni tajmer automatski prekida vašu akciju izbeljivanja nakon 16 minuta. Zatim ga samo isperite i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

ola led set za izbeljivanje zuba

Kako se koristi LED set?

Korak 1: Nanesite gel za izbeljivanje.

Korak 2: Povežite uređaj sa mobilnim telefonom.

Korak 3: Umetnite i osvetlite LED svetlo.

Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.

Korak 4: Ponovite

Za najbolje rezultate, preporučujemo uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana tokom najmanje sedam dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.

CENA seta: 5900 RSD + BESPLATNA dostava! Poruči OVDE.

#3: Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 Olovke

Ovaj set je sličan prethodnom, s tim da sadrži čak 3 OLA olovke za izbeljivanje zuba, i samim tim, imaćete više gela za duži tretman izbeljivanja kod kuće.

Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.

ola led set za izbeljivanje zuba

Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće. Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti.

CENA: 7800 RSD + besplatna dostava. Poruči OVDE.

________________________

*** Akcija do kraja avgusta: darujemo vam -10% popusta na sve OLA proizvode do 31. avgusta!

Kako poručiti OLA proizvode za izbeljivanje zuba?

Ne zaboravite – osmeh će promeniti svet, a već danas možete poručiti vaše rešenje za blistavi osmeh koji će svi pamtiti!

error: Content is protected !!