Letnji NIVEA noviteti: Sjajna kosa i nežna koža tela

nivea noviteti

Kompanija NIVEA je i ove, letnje sezone, spremila novitete koji će vam pomoći da zablistate sa sjajnom kosom, da ponekad preskočite pranje kose, ali i sa mekom kožom tela. U pitanju je dodatak poznatoj Hairmilk liniji šampona i balzama za kosu – sada u vidu Natural Shine šampona i balzama, potom prvi NIVEA Fresh Revive suvi šampon, kao i losion za telo obogaćen uljem avokada i mirisom svetea pomorandže.

Ovog leta, u fokusu je lepršava i blistava kosa, kao i meka i mirisna koža tela!

Nivea Hairmilk Natural Shine šampon i balzam

Spoljašnji faktori koji su najizraženiji tokom leta, mogu negativno uticati na kosu: sunce, slana voda, feniranje, peglanje kose, pa čak neodgovarajući šampon i stajling proizvod. Zahvaljujući novoj Hairmilk Natural Shine liniji sa priodnim mlečnim proteinima, Euceritom i proteinima svile, kosa će biti zdrava, sjajna i lepršava. Ovi sastojci obnavljaju kosu iznutra, smanjuju trenje između vlasi, a kosa savršeno reflektuje svetlost.

  • NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon za prirodni sjaj kose 250 ml – okvirna cena na polici 319 din
  • NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon za prirodni sjaj kose 400 ml – okvirna cena na polici 389 din
  • NIVEA Hairmilk Natural Shine balzam za prirodni sjaj kose 250 ml – okvirna cena na polici 319 din

nivea hairmilk šampon i balzam

Nivea Fresh Revive šamponi za suvo pranje

Savršeni za brzo i trenutno osvežavanje kose u trenucima kada nemate vremena da operete kosu: NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje imaju trostruko dejstvo – posebno su blagi prema koži glave, jednostavno se koriste i ne ostavljaju tragove, dok istovremeno pružaju dugotrajnu svežinu i prijatan miris.

  • NIVEA Fresh Revive šampon za suvo pranje SVETLE kose – miris originalne NIVEA kreme – okvirna cena 529,99 din
  • NIVEA Fresh Revive šampon za suvo pranje SMEĐE kose – miris svežih citrusnih nota i dašak bergamota, a srce kompozicije su ruža i jasmin – okvirna cena 529,99 din
  • NIVEA Fresh Revive šampon za suvo pranje TAMNE kose – citrusne i cvetne note, sa akordom ambre – okvirna cena 529,99 din

nivea šamponi za suvo pranje

NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada

Dodatak Niveinoj liniji za negu tela je losion obogaćen uljem avokada sa mirisom cveta narandže. On spaja tri najpopularnija trenda na tržištu proizvoda za negu kože: hranljivu negu, prijatan miris i blistavu kožu. Njegovu formulacija sa uljima koža brzo upija i pruža prijatnu negu. Intenzivno neguje normalnu i suvu kožu, čini je glatkom i blistavom, i hidrira je duže od 24h.

  • NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada 200 ml – okvirna cena 447,87 din.

Instagram_Post_Pflegelotion_OrangenblБte_03April_2018

error: Content is protected !!