Sigurno uživanje na suncu uz Nivea SUN novitete za leto 2024.

Nivea SUN

Kada bi vas neko pitao da navedete tri stvari koje vas podsećaju na leto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni –omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah „teleportuje“ na omiljenu plažu i budi u nama neopisiv osećaj bezbrižnosti.Iako nam je verna pratnja u letnjim mesecima, SPF je i blizak prijatelj s kojim se družimo tokom cele godine. Kako bi najavila ovogodišnje novitete, NIVEA SUN je okupila predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije na predivnom rooftop-u hotela Art’otel u centru Zagreba i priredila pravu letnju zabavu uz zalazak sunca ipogled na grad. Uz muziku i koktele, gosti su imali priliku da isprobaju nove NIVEA SUN proizvode koji će im ovog leta biti pratnja za uživanje u svakom zraku sunca.

Novi letnji SUN noviteti

NIVEA SUNProtect&Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 50

Za negu celog tela će se pobrinuti NIVEA SUN Protect&Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 50+ čija formula pouzdano štiti i pruža duboku i dugotrajnu hidrataciju.

 •  Trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina od sunca i prevremenog starenja kože
 •  Podržava zaštitu kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E, održava kožu hidriranom 48 sati
 •  Formula ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen i mikroplastiku
 •  77 % biorazgradiva i vodootporna formula

NIVEA SUN UV Face Specialist Invisible lagani fluid SPF 50+

Za zaštitu kože lica od UVA/UVB zraka ovog leta zadužen je NIVEA SUN UV Face Specialist Invisible lagani fluid SPF 50+ čija je ultra lagana hidratantna formula namenjena za sve tipove kože i može da se koristi kao podloga za šminku.

 • Visokoefikasna zaštita kože lica spolja i iznutra od UVA/UVB zraka, plave svetlosti i zagađenja
 • Zaštita kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E i 48 sati hidratacije
 • Za nežnu kožu lica i 0 % osećaja lepljivosti –pruža glatku kožu vidljivo zdravog izgleda
 • Formula ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon i oktokrilen, kao ni mikroplastiku

NIVEA SUN UV Specialist DermaSkin Clear fluid SPF 50+

Za kožu koja je sklona nepravilnostima ovog leta pobrinuće se NIVEA SUN UV Specialist DermaSkin Clear fluid SPF 50+. Ovaj ultralagani i nemasni hidratantni fluid s kompleksom protiv nepravilnosti i niacinamidom ne začepljuje pore i sprečava nastanak nepravilnosti, pritom ne ostavljajući lepljiv osećaj na koži.

NIVEA SUN Protect& Care dečji sprej sa raspršivačem SPF 50+

Najmlađim i najosetljivijim, ovog leta potrebnu zaštitu pružiće NIVEA SUN Protect& Care dečji sprej sa raspršivačem SPF 50+. Štiti dečju kožu od opekotina i sprečava dehidraciju kože, dok se formula brzo upija, podržava zaštitnu barijeru kože i pruža dugotrajnu hidrataciju.

 • Izuzetno vodootporna formula koja pruža pouzdanu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zračenja, opekotina od sunca i dugotrajnog oštećenja kože
 • Za osetljivu dečju kožu – pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce
 • Formula je 68 % biorazgradiva i ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen i mikroplastiku

Cene i dostupnost

NIVEA SUNProtect&Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 50+, 200 ml preporučena mpc 1,766 RSD NIVEA SUN UV Face Specialist Invisible lagani fluid SPF 50+, 40 ml preporučena mpc 1,652 RSD
NIVEA SUN UV Face specialist DermaSkin Clear fluid SPF 50+, 40 ml preporučena mpc 1,652 RSD
NIVEA SUN Protect& Caredečji sprej sa raspršivačem SPF 50+, 270 mlpreporučena mpc 2,283RSD

Foto-utisci sa Nivea SUN događaja u Zagrebu

Nivea SUN
Nivea SUN

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!