Stylish i na plaži: 7 kupaćih kostima u trendu za leto 2024.

kupaći

Najbolji trendovi kupaćih kostima za 2024. inspirisaće vas da krenete da eksperimetišete i istražite nešto novo za leto. I to je nešto zbog čega smo veoma uzbuđeni jer uvek tražimo načine da ponovo osmislimo svoju garderobu sa trendovskim i modernim nalazima. Možete očekivati da ćete videti sveže poglede na popularne stilove kupaćih kostima kao što su trouglasti bikiniji, jednodelni kupaći kostimi i divne pokrivače, ali ćete videti i neke uzvišenije siluete novih brendova kupaćih kostima, kao što su izrezani izvajani monokiniji, heklani bikiniji i visoko rezani tankini. Crvena je trenutno boja sezone, pa vas svakako ohrabrujemo da u svoju kolekciju plivanja dodate neke nijanse nalik trešnjama.

Ovih 7 modela kupaćih kostima će biti biti popularni za leto 2024.

1. Heklani kupaći

Trend heklanja postaje trendy i za kupaće kostime, a vidimo i zašto. Lako se nosi, razigrano i savršeno za dane kada želite da se rashladite pored bazena (tkanine su tako lagane). Zato zamenite svoj tradicionalni poliesterski kupaći kostim za ovu alternativu od tkanine i možete ga upariti sa nekim slatkim heklanim dodacima (pantalone ili haljine) za kompletan izgled koji se oseća udobno i dobro izgleda.

2. Crvena boja

Vidimo crveno… svuda! Od haljina do dodataka i, naravno, kupaćih kostima. Primamljiva, smela boja je vruća, a ako to nije vaša uobičajena nijansa, ne morate da je izbegavate. Ovi stilovi nude dobru pokrivenost, a možete se odlučiti za mekše nijanse crvene, kao što su crveno-braon, narandžasta i ružičasta.

View this post on Instagram

A post shared by Swimwear World – Designer Bikinis and Swimwear (@swimwearworld)

3. Minimalizam 90-ih

Da budenmo iskreni, nikada zapravo se nismo inspirisali izgledom supermodela iz 90-ih, tako da smo izuzetno srećni što vidimo bikinije super visokih nogavica i gornji deo grudnjaka sa žicom ponovo u stilu. Takođe možete dobiti moderan i elegantan izgled sa jednodelnim kupaćim kostimom; samo ga uparite sa nekim čarapama do gležnja i niskim patikama za najslađi retro spin.

Povezano – 7 saveta koje morate znati pre kupovine jednodelnog kupaćeg kostima

4. Boho Chic

Zar ne volite kada pronađete slatki boho kupaći kostim? Mi sigurno da! I postoji mnogo umetničkih i šarenih stilova u trendu. Ne možete pogrešiti sa cvetovima i volanima, a ako želite nešto malo smirenije, odlučite se za jednostavan jednodelni sa šarenim printovima.

5. Coquette kupaći

Kupaći kostimi inspirisani koketama su sanjivi kao što možda mislite. Nežni cvetni printovi, ženstvene mašne, ukrasi od čipke i romantični volani samo su neki od detalja koji doprinose izgledu. Takođe možete da ih opremite slatkim slamnatim torbama, nanulama i pokrivačima koji takođe mogu da se uklope u izgled.

6. Metalni dodaci na kupaćem

Nakit je uvek neophodan za leto, ali ovaj trend olakšava jer su sjaj i glamur već ugrađeni. Zamislite pričvršćene lančiće oko struka i druge sjajne sitnice kako biste mogli blistati na suncu bez brige da ćete nešto izgubiti. Za bonus, dodajte nakit za plivanje, koji može da se zakači na bilo koji kupaći kostim da bi se zasjalo.

7. Bikini sa bandeau topovima

Možda je to povratak estetike 70-ih, ali bandeau tipovi bez bretela su se vratili za sada. Laki su za leto i u skladu sa oživljavanjem boho-šika, pa zašto ne? Uvek smo u potrazi za kupaćim kostimima koji su fokusirani na sunčanje. Ne postoji ništa gore od toga da nosite moderno odelo, previše se sunčate, a zatim provedete ostatak leta pokušavajući da izjednačite liniju sunčanja sa ostatkom kože.

Pročitajte još i – 9 saveta super-modela kako da izgleda TOP u kupaćem kostimu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!