9 saveta super-modela kako da izgledate TOP u kupaćem kostimu

bikini

Naravno, čim ste videli reč “super-model” u naslovu, odmah ste pomislili da su to srećnice, koje su plaćene da se brinu o svom telu i jednu zdravo. Ali, čak i one imaju svoje tajne, na koje se oslanjaju, kada im je potreban dodatni boost samopouzdanja, kako bi izlgedajte odlično u bikiniju ili donjem vešu. Ove savete, čak i mi, obične žene možemo iskoristiti, kada se zaputimo na plažu. U nastavku pročitajte kako možete podići nivo samopouzdanja i izgledati odlično u bikiniju!

Najbolji saveti za samopouzdanje u bikiniju

#1: Uradite spray-tan pre letovanja

Preplanula koža je must-have za svakog bikini-modela. Zato, pre odlaska na letovanje, uradite spray-tan tretman ili nekoliko tura samopotamnjivanja kod kuće – ali bez štetnog izlaganja suncu. Svaki kupaći kostim će vam mnogo bolje stajati, a posebno oni svetlijih boja.

Povezano: Sve metode samopotamnjivanja kože – ZA i PROTIV

#2: Neka vaša kosa bude glavna atrakcija

Top-modeli se služe i ovim trikom – skrenite svu pažnju na kosu i negovano lice! Kosa će biti glavna zvezda vašeg look-a u bikiniju, ali samo ako je negovana i stilizovana. Na taj način, neće svako zagledati u vaše sitne nesavršenosti na telu, koje čak i super-modeli imaju.

kupaći kostim

#3: Neka vam koža sjaji

Manekeneke otkrivaju i sledeći trik: kada želite da vam kupaći odlično stoji, namažite kožu tela uljem, a posebno uljem sa šljokicama. Tako će vaša koža biti zaglađena, bolje će reflektovati svetlost, a vi ćete se osećati kao žena od milion dolara u bikiniju!

Naša preporuka je luksuzno MoroccanOil Svetlucavo ulje za telo.

#4: Ne jedite slanu hranu

Ako jedete dosta slanu hranu uveče, ujutru ćete biti naduti i sa viškom vode. Krisi Tigen prati sledeće pravilo: ako u petak ima snimanje, dva dana pre toga krene na dijetu, jedući hranu bez soli. Na taj način neće izgledati pufnasto i naduveno u bikiniju.

#5: Prikrijte mane šminkom za telo

Ako postoji neka vena, masnica ili druga nesavršenost koja vam ne da mire – budite slobodno da je prekrijete tečnim puderom ili korektorom. Ukoliko imate pristup profesionalnim body make-up proizvodima, još bolje! I super-modeli to rade, takođe!

šminka za telo

#6: Piling kao ključ lepe kože

Svaki bikini će mnogo lepše stajati na savršeno glatkoj i nežnoj koži. Obavezno se isplingujte pre brijanja ili depilacije. Uradite ovo bar 1-2 nedeljno, uz pomoć pilinga za leto ili lufe.

Mi vam predlažemo Skinology ELEMENTS KAFA piling za lice i telo!

#7: Potražite kupaći na odeljenju za mame

Tajra Benks je podelila mnoge dobre modeling savete – ali ovaj je zapravo vrlo primenljiv i na nas, obične žene. Ukoliko vas muči višak oko stomačića, potražite kupaći kostim na odeljenju za mame. Ovakvi kupaći kostimi, dizajnirani za trudnice i porodilje, obično imaju više karnera i specifične šare koje prikrivaju stomak. Možete naći i modele kupaćih koji su za rane faze trudnoće, kada se stomak praktično ni ne vidi, ali višak karnerića će vam dobro doći.

Povezano: Kako da odaberete kupaći kostim prema tipu svoje građe?

#8: Silikonski umeci za grudi su OK

Najnormalniji rekvizit na slikanjima za kupaće kostime su tzv. “pileći filei”, odnosno silikonski umeci za grudi. Čak je i super-modelima potrebno ovo poboljšanje u predelu grudi. Zato ne bi i vama?

bikini

#9: Ponavljajte pozitivne mantre

Miranda Ker je podelila svoju tajnu: pred reviju kupaćih kostima, u sebi ponavlja “ja sam lepa i sexy”, i to danima pred reviju. Ona smatra da je osećaj seksepila ono kada se osećate ugodno i opušteno u svojoj koži.

Pročitajte još i: Kupaći kostimi u trendu za leto 2021 – 7 najlepših modela

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!