Nivea noviteti: Q10 Power anti-age nega i Clay Fresh gelovi za tuširanje

nivea noviteti

Kompanija Nivea ne prestaje da oduševljava novitetima, koji uvek prate vodeće trendove kozmetičke industrije. Kako je glina must-have sastojak za negu kose, kože i tela, kompanija Nivea predstavlja Clay Fresh liniju gelova za tuširanje. Od noviteta je tu i Q10 Power – najefikasnija Nivea Q10 formulacija do sada.

Najefikasnija Nivea Q10 formulacija do sada

Nova NIVEA linija nudi visoko efikasne proizvode za negu lica sa moćnim aktivnim sastojcima koji se nalaze u samoj koži – koenzimom Q10 i kreatinom.

Q10 pospešuje proizvodnju energije u našim ćelijama. Kao antioksidans, ovaj koenzim se bori protiv slobodnih radikala kako unutar tako i van ćelija. Slobodni radikali su supstance koje uzrokuju ćelijska oštećenja i ubrzavaju starenje kože.

Vidljivi rezultati

Nova NIVEA linija sadrži visoko efikasne proizvode za negu lica sa koenzimom Q10 koji aktivira ćelije i 10 puta više kreatina u poređenju sa prethodnim formulacijama. Proizvod koji sadrži ovu kombinaciju pospešuje proizvodnju kolagena u samoj koži. Bore su primetno manje već nakon 4 nedelje, a nakon samo 2 nedelje koža je čvršća i ima lep, zdrav izgled.

nivea noviteti

Ovu liniju čine sledeći proizvodi:

  • NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming dnevna krema
  • NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming noćna krema
  • NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine krema
  • NIVEA Q10 POWER 10-dnevni tretman
  • NIVEA Q10 POWER Replenishing perle
  • NIVEA Q10 POWER krema za područje oko očiju

Dubinsko čišćenje kože tela uz Nivea Clay Fresh gelove za tuširanje

Prirodna glina je glavni sastojak nove formulacije koju je NIVEA laboratorija razvila za istraživanje kako bi koži pružila čišćenje, svežinu i negu tokom tuširanja. NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje namenjeni su za dubinsko čišćenje celog tela – nove tri varijante efikasno čiste kožu i ne isušuju je dodatno.

Drevni sastojak u inovativnoj formulaciji

Iako je glina poznata od davnina po svojim lekovitim svojstvima i vekovima se koristi za negu lepote, kompanija NIVEA među prvima predstavlja ovaj sastojak u formulaciji gela za tuširanje. Za nove gelove za tuširanje,  brend NIVEA koristi belu kaolinsku glinu koja je naročito blaga. Formulacija koja ne isušuje kožu pretvara se u penu i pruža osećaj potpune čistoće. Nakon tuširanja, koža je čista, glatka i baršunasto meka.

nivea noviteti

Tri očaravajuća mirisa

NIVEA brend pronalazi inspiraciju za mirise u prirodi, te su novi Clay Fresh gelovi za tuširanje dostupni u sledećim mirisnim notama:

  • Đumbir i bosiljak
  • Hibiskus i bela žalfija
  • Plava agava i lavanda

Novi proizvodi su dostupni od januara 2019, a preproučene maloprodajne cene za mililitražu od 250 ml je 286 RSD, a za mililitražu od 500 ml 454 RSD.

 

error: Content is protected !!