Olja Beočanin – Šminka koja se svima dopada

Za Olju Beočanin ste svakako čule. Ona je jedna od najboljih profesionalnih šminkera kod nas. Pogledajte kako su savršeno našminkane najlepše dame Pink televizije, koje ona šminka. Dragana Katić, recimo. I obično svaka od nas ima bar jednu drugaricu koja je imala zadovoljstvo da je Olja našminka za venčanje, maturu ili bilo koji svečani događaj.

poznate dame koje Olja šminka

Kao neko ko ima toliko iskustva u svom poslu, usavršava se i prati svetske trendove, Olja je odlučila da svoje znanje podeli sa mladim generacijama koje žele da se bave ovim kreativnim poslom. Ako želite da postanete profesionalni šminker, učite od najboljih.

Za 3 meseca koliko traje obuka, naučićete da šminkate za sve prilike i dobićete ono što se obično naziva “dadatna vrednost”. U školi šminke Olje Beočanin savladaćete sve vrste šminke:

  • dnevnu
  • večernju
  • korektivnu
  • televizijsku
  • crazy make up.
učite od proverenih profesionalaca

Upis je u toku!

A ukoliko vam je potrebna šminka za venčanje ili drugu svečanu priliku, na pravom ste mestu. Novootvorena šminkernica “Diamond” je pravo mesto gde možete dobiti najkvalitetnije šminkanje po dobroj ceni. Brojne preporuke u radu dugom preko 20 godina, garantuju da ćete biti prelepa mlada. Ne dozvolite da razmišljate o tome da li ćete na svoj najlepši dan zaista biti najlepše.

Radno vreme šminkernice “Diamond” je od 13 do 20 časova. Kontakt telefoni na koje možete dobiti sve dodatne informacije su: 066/190019 i 065/3335593.

Šminka je tu da “popravi” naše nedostatke i podigne nam samopouzdanje. Dobra šminka to zaista i radi.

 


 

error: Content is protected !!