Posetite 22. međunarodni sajam i kongres kozmetike Dodir Pariza

By  |  0 Comments

U Hali 2, Beogradskog sajma, 12. i 13. oktobra, održaće se Sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza. Ova tradicionalna manifestacija, koja se održava dva puta godišnje, 22. put po redu, biće mesto okupljanja najpoznatijih svetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih, frizerskih i wellness brendova.

Sa preko 20.000 posetilaca, Sajam kozmetike je najveća i najznačajnija manifestacija za sve poklonike lepote. To je mesto za predstavljanje najnovijih proizvoda, aparata i preparata, ali i za kupovinu po povoljnim cenana i uz sajamske popuste. Dodir Pariza omogućava kupcima da se sretnu sa svim prodavcima na jednom mestu i dobiju potrebne informacije o proizvodima za negu kose, noktiju,  opremi za frizerske i kozmetičke salone, solarijumima i svemu ostalom vezanom za lepotu i kozmetiku.

zaštitno lice Sajma kozmetike

Poslastica svakog Sajma kozmetike svakako su takmičenja. Tradicionalno Takmičenje u šminkanju Face & body art, održaće se u nedelju 13.oktobra. Ovo takmičenje okuplja talente i entuzijaste u nekoliko disciplina šminkanja.

14. takmičenje po redu posvećeno je čoveku iz sveta scenske maske i šminkanja u avangardnom i stručnom smislu, pa stoga redovni naziv takmičenja nosi posvetu: Memorial Ivan Kukulja. Prvog dana Sajma, 12.10. u sklopu takmičenja Face & body art, od 10 do 16h, održaće se egzibicije umetnika u šminkanju van konkurencije.

Pod okriljem World Bodypainting asocijacije, 12. i 13. oktobra u sklopu Sajma kozmetike održaće se 1. međunarodni Face & Body Art Festival u Srbiji. Ova jedinstvena umetnička forma, koja se danas vezuje za marketinške svrhe i zabavu, okupiće vrhunske umetnike koji će se takmičiti i prikazati publici i žiriju pravi spektakl. Festival obećava dobru atmosferu i zabavu za posetioce. Takmičenje će biti otvoreno za publiku. Trajanje takmičenja je 6 sati, nakon čega slede prezentacije radova.

Za sve profesionalce i ovoga puta će se na Sajmu održati edukativna predavanja i radionice. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite kongres kozmetike. Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz je slobodan.

Budite u toku sa dešavanjima u oblasi lepote. Posetite Dodir Pariza, 22. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, u Hali 2, Beogradskog sajma, 12. i 13. oktobra, od 10 do 20 časova.


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!