Izbor nakita prema horoskopskom znaku

By  |  0 Comments

Izbor nakita, još jedan je u nizu izbora koje ćete u životu napraviti podsvesno vođeni ukusom i kriterijumima koji su karakteristični za vaš horoskopski znak.
Kroz sadržaj ovog teksta, otkrijte koja vrsta nakita odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ovan:

Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, jedan od neizostavnih komada nakita za vas će u svim periodima života predstavljati srebrna narukvica. Nju ćete toliko često nositi, da će postati vaš “zaštitni znak”.
Kada je u pitanju nakit od dragog i poludragog kamenja, odgovara vam nakit od rubina, dijamanta ili cirkona. Ipak, sreću u ljubavi, donose vam biserne minđuše i ogrlice.

srebrna narukvica

Bik:

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, vašu pažnju, uvek će posebno privlačiti minđuše. Generalno, preferirate nakit toplih boja i od poludragog i dragog kamenja, kao što je rozen kvarc, žad ili smaragd.

mindjuse od smaragda

Blizanci:

Ukoliko ste rođeni u znaku blizanaca, vi preferirate nakit neobičnog dizajna. Neretko, na sebi imate ogrlice sa krupnim perlama ili široke narukvice. Kada je u pitanju nakit od poludragog kamenja, odgovara vam nakit od tirkiza ili topaza.

ogrlica neobicnog oblika

Rak:

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, nakit od zlata će gotovo uvek biti vaš izbor. Takođe, privlači vas i nakit od slonove kosti, granata ili malahita.

nakit od zlata

Lav:

Ukoliko ste rođeni u znaku lava, vi ste prava kraljica nakita. Vi volite kada sve na vama blješti i sija. Volite sve komade nakita i volite da ih je što više. Prstenje, minđuše, narukvice, ogrlice, nešto su što vama uvek treba i čega nikada “nemate” dovoljno. Nakit od zlata, ali i od turmalina, safira ili tirkiza vam posebno privlači pažnju.

nakit od zlata

Devica:

Ukoliko ste rođeni u znaku device, vaš omiljeni komad nakita je prsten. Prstenje nosite u svim prilikama i osećate se nepotpuno onda kada nemate prsten na ruci. Prstenje od malahita ili od topaza vam najviše odgovara, a prstenje od crnog oniksa ili granata, vam donosi sreću u ljubavi.

prsten sa topazom

Vaga:

Ukoliko ste rođeni u znaku vage, vama će najviše odgovarat narukvice ili ogrlice od aleksandrita, tirkiza, žada ili turmalina.

narukvica od aleksandrita

Škorpija:

Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, vi najčešće volite da nosite komplete nakita. Bitno vam je da je ogrlica ista kao minđuše ili narukvica. Zato, retko nosite samo jedan komad nakita. Nakit od akvamarina privlači ljubav u vaš život.

nakit od akvamarina

Strelac:

Ukoliko ste rođeni u znaku strelca, vi volite skup i raskošan nakit. Nakit od smaragda, safira ili slonove kosti je vaš izbor. Ipak, kada niste u prilici da takav nakit priuštite sebi, kupujete jeftiniji nakit raskošnog dizajna.

skup nakit

Jarac:

Ukoliko ste rođeni u znaku jarca, vi najviše volite da nosite nakit sa poludragim kamenjem. Izbor kamenja vam nije toliko bitan i gotovo svaka vrsta vama je omiljena. Ipak, sreću vam donosi nakit od žada, malahita, oniksa ili crvenog turmalina.

nakit od zada

Vodolija:

Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, vama najviše odgovara nakit od tigrovog oka ili od tirkiza. Pažnju vam najviše privlače raskošne narukvice, pa ih zato često nosite i po nekoliko istovremeno.

tirkizni nakit

Ribe:

Ukoliko ste rođeni u znaku riba, vi ste ljubitelj srebrnog nakita nežnog dizajna. Odgovara vam i štiti vas nakit od ametista, kao i nakit od bisera, akvamarina i turmalina.

srebri nakit

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!