Za 15.000 LAJKOVA vodimo vas na Sajam kozmetike!

By  |  0 Comments

Došli smo do jednog ozbiljnog broja ljudi koji nas svakodnevno prate. I zato vam HVALA svima. Red je da vas malo i nagradimo. Vodimo vas na Sajam kozmetike !

Delimo 3 x 2 ulaznice za Sajam kozmetike, koji će se održati 12. i 13. oktobra, u Hali 2, Beogradskog sajma

Dakle, budite aktivni!

Delite naše postove na svom profilu, kometarišite i naravno lajkujte naše postove. A ako niste lajkovali našu stranicu, to je prvo što treba da učinite :).

Uslovi da biste imali mogućnost da dobijete poklon:

potražite ovu sliku na našoj fb stranici

  1. lajkujte našu FB stranicu lepotica.rs, ako to već niste učinili
  2. ostavite komentar ispod naše slike 15.000 lajkova koja se nalazi na ovde.

Ko će dobiti nagradu?

  • komentar sa najvećim brojem lajkova
  • najzanimljiviji kometar
  • najaktivniji član u prethodnom periodu – najveći broj lakova, šerova, komentara.

Nagradna igra traje do ponoći 09.10.2013. U četvrtak 10.10.2013. ćemo objaviti dobitnike na našem sajtu i staviti obaveštenje o tome na našu FB stranicu.

Pratite nas i dalje redovno. Obećavamo da će sadržaj biti još kvalitetniji, da ćemo imati još više proverenih saradnica i da će Lepotica.rs i dalje biti jedini ženski portal sa originalnim autorskim sadržajem i pravim savetima o lepoti i kozmetici. Posetite i prijavite se na naš YouTube kanal Lepotica saveti i pratite najnovije savete na srpskom jeziku. Ostavite nam komentar i predlog na sajtu, Facebook-u, YouTube-u, šta biste voleli da vidite na našem sajtu.

Takođe vas pozivamo, bilo da ste profesionalac ili se u vidu hobija bavite bilo čime vezanim za lepotu, postanite naša saradnica (saradnik). Sve predloge nam možete slati na: [email protected] ili lepotica.rs facebook stranica.

Trudićemo se da nam nagrade, za ljude koji nas redovno prate, ostavljaju kometare i share-uju naše postove, budu praksa. Hvala što pratite naš rad.  🙂

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!