Girly manikir sa tračicama, cvetićima i nitnama

Evo još jednog simpatičnog manikira. Uživajte u ovom “girly” manikiru, nežnih boja i sa par ukrasa za nokte.

Korak 1:

Nakon što ste naneli bazu, nalakirajte dva sloja roze i braonkastog laka i pustite da se dobro osuše, kako biste u narednim koracima uredno mogli da postavite ukrase.

Korak 2:

Samolepljive trakice za nokte poređajte jednu po jednu na nokat, nežno pritisnite, a višak sa strane odsecite. Preko toga, nanesite jedan sloj nadlaka kako biste ih fiksirali.

Korak 3:

Postavljanje stikera u obliku cvetića. Nalakirajte nadlak, sačekajte oko pola minuta i potom poređajte cvetiće. Nežno pritisnite kako biste ih učvrstili, ali ne previše da se ne bi stvarale brazde.

Korak 4:

Na preostala dva nokta nanesite nadlak i takođe sačekajte da počne da se suši. Uz pomoć četkice ili tačkalice za nail art pozicionirajte nitne. Ukoliko ipak želite da vam ukrasi stoje više dana na noktima, onda ih pojedinačno zalepite nekim kvalitetnijim lepkom.

Ovaj jednostavan i interesantan manikir je gotov. Da li vam se dopada?

Autor: naša saradnica Di Golubović

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!