10 suptilnih ideja za Halloween manikir koji će privući pažnju

halloween manikir
Instagram/Printscreen

S dolaskom jeseni, odmah kreće i tipična “Halloween” dekoracija: bundevice, pauci, duhići i ostali motivi, koji nas podsećaju na ovaj zapadni praznik. Ako i vi volite da ispratite svaku sezonu sa zanimljivim nail art-om, bez obzira da li volite kratke, duge, oštre ili “kockaste” nokte, imamo nešto za vas! Iako se večeras čeka Noć veštica, nikad nije kasno, da ponesete i vi nail-dizajn inspirisan ovim praznikom! U nastavku donosimo suptilne predloge, koji će privući pažnju!

Halloween na vašim noktima – 10 ideja

#1: Crni duhići

Ima li išta slađe od malih duhova, koji ukrašavaju vašu nokatnu ploču? Ako ste vamp devojka, isprobajte ovaj dezen sa motivima duhova u crnoj boji, koji izviruju sa stranica vaših noktiju!

#2: Halloween French

Ako volite sve karakteristične Halloween motive, isprobajte ovaj apdejtovan frenč, sa sličicama bundeve, slepog miša, duhova itd. Za ljubiteljke šarenog manikira, ovaj izgled je pun pogodak!

View this post on Instagram

A post shared by Paintbucket (@paintbucketnails)

#3: Barbie Halloween

Ako ne možete da se zamislite sa tamnim bojama, učinite vaš manikir za Noć veštica veselijim, tako što ćete ga raditi na ljubičastoj ombre podlozi, sa belim motivima.

#4: Kapljice krvi

Za zaklete ljubiteljke neutralnog manikira, u mlečnoj boji, imamo super predlog: odajte omaž Noći veštica, sa naslikanim kapljicama krvi koje se slivaju. Ovo je suptilan, a efektan način da ljudi primete vaš manikir!

#5: Raznobojni frenč + šavovi

Za fanove Frankenštajna, šavovi su neizbežni detalji koji daju suptilan efekat! Ako ih ukombinujete sa šarenim frenčom, dobićete nešto poput ovog nail look-a!

Povezano: Novi trend – Nokti poput supermodela iz 90ih!

#6: Bundevica

Ukoliko ne preferirate klasične “strašne” Halloween motive, donosimo predlog za tipičan jesenji manikir – kombinacija krem i gliter narandžastog laka, uz “pumpkin” nail-art!

#7: Skeletor

Za ljubitelje Skeletora i motiva kostiju, ovaj odvažan crni manikir će sigurno privući pažnju!

#8: Crveno + paučina

Nešto suptilniji manikir, koji se može nositi cele jeseni jeste ovaj: ukobminujte karmin-crveni lak za nokte, i nail-art paučine, koja je tanko iscrtana.

#9: Crni V-vrhovi

Dodajte goth notu vašem manikiru uz V-vrhove u crnoj boji, i poneki 3D stiker za nokte u obliku krsta i srca!

#10: Mumije

Slatke, bele mumije, na neutralnoj nude podlozi, sa očima u vidu stikera (ili ručno nacrtanim) mogu postati vaš omiljeni Halloween manikir, koji će privući pažnju!

Pročitajte još i: Manikir trendovi za jesen 2022 – 8 predloga koji će privući poglede

error: Content is protected !!