10 suptilnih ideja za Halloween manikir koji će privući pažnju

halloween manikir
Instagram/Printscreen

S dolaskom jeseni, odmah kreće i tipična “Halloween” dekoracija: bundevice, pauci, duhići i ostali motivi, koji nas podsećaju na ovaj zapadni praznik. Ako i vi volite da ispratite svaku sezonu sa zanimljivim nail art-om, bez obzira da li volite kratke, duge, oštre ili “kockaste” nokte, imamo nešto za vas! Iako se večeras čeka Noć veštica, nikad nije kasno, da ponesete i vi nail-dizajn inspirisan ovim praznikom! U nastavku donosimo suptilne predloge, koji će privući pažnju!

Halloween na vašim noktima – 10 ideja

#1: Crni duhići

Ima li išta slađe od malih duhova, koji ukrašavaju vašu nokatnu ploču? Ako ste vamp devojka, isprobajte ovaj dezen sa motivima duhova u crnoj boji, koji izviruju sa stranica vaših noktiju!

#2: Halloween French

Ako volite sve karakteristične Halloween motive, isprobajte ovaj apdejtovan frenč, sa sličicama bundeve, slepog miša, duhova itd. Za ljubiteljke šarenog manikira, ovaj izgled je pun pogodak!

#3: Barbie Halloween

Ako ne možete da se zamislite sa tamnim bojama, učinite vaš manikir za Noć veštica veselijim, tako što ćete ga raditi na ljubičastoj ombre podlozi, sa belim motivima.

#4: Kapljice krvi

Za zaklete ljubiteljke neutralnog manikira, u mlečnoj boji, imamo super predlog: odajte omaž Noći veštica, sa naslikanim kapljicama krvi koje se slivaju. Ovo je suptilan, a efektan način da ljudi primete vaš manikir!

#5: Raznobojni frenč + šavovi

Za fanove Frankenštajna, šavovi su neizbežni detalji koji daju suptilan efekat! Ako ih ukombinujete sa šarenim frenčom, dobićete nešto poput ovog nail look-a!

Povezano: Novi trend – Nokti poput supermodela iz 90ih!

#6: Bundevica

Ukoliko ne preferirate klasične “strašne” Halloween motive, donosimo predlog za tipičan jesenji manikir – kombinacija krem i gliter narandžastog laka, uz “pumpkin” nail-art!

#7: Skeletor

Za ljubitelje Skeletora i motiva kostiju, ovaj odvažan crni manikir će sigurno privući pažnju!

#8: Crveno + paučina

Nešto suptilniji manikir, koji se može nositi cele jeseni jeste ovaj: ukobminujte karmin-crveni lak za nokte, i nail-art paučine, koja je tanko iscrtana.

#9: Crni V-vrhovi

Dodajte goth notu vašem manikiru uz V-vrhove u crnoj boji, i poneki 3D stiker za nokte u obliku krsta i srca!

#10: Mumije

Slatke, bele mumije, na neutralnoj nude podlozi, sa očima u vidu stikera (ili ručno nacrtanim) mogu postati vaš omiljeni Halloween manikir, koji će privući pažnju!

Pročitajte još i: Manikir trendovi za jesen 2022 – 8 predloga koji će privući poglede

error: Content is protected !!