Kosi french manikir sa šljokicama

Uživajte u step-by-step tutorijalu, kosi french manikir, koji je specijalno za vas i portal Lepotica.rs osmislila i uradila naša saradnica – gost bloger Di Golubović.

Korak 1:

Nakon što ste naneli bazni lak, nalakirajte dva sloja roze i belog laka i sačekajte da se dobro osuše.

 

Korak 2:

Na nokte na kojima imate belu podlogu, radimo takozvani „kosi french manikir“. Povlačimo pažljivo četkicom liniju koja stoji pod uglom i dolazi do polovine nokta.

 

Korak 3:

Isti postupak ponovite sa druge strane nokta kako biste dobile kompletnu priču. Nakon toga, nanesite sloj nadlaka kako bi se izravnale sve nepravilnosti i kako bi sjaj laka došao do izražaja.

 

Korak 4:

Kako bi naš manikir delovao interesantnije, dodaćemo malo srebrnih šljokica na dva ružičasta nokta. Postupak je sledeći: Na same krajeve nokta nalakirajte malo providnog laka. Nakon otprilike pola minuta četkicom nanesite šljokice i pređite nadlakom preko, kako biste ih fiksirali.

I naš kosi french manikir je gotov. Da li vam se dopada?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!