Sećanje na najdraže trenutke u bočici parfema: Nova TTA -The Moment kolekcija od AVON-a

avon tta the moment

Život je pun jedinstvenih i neponovljivih trenutaka koja formiraju naša sećanja, na koja se uvek možemo vratiti uz nekoliko ključnih „pomagala“ – fotografije, snimci, poruke, predmeti, melodije, ukusi, ali i mirisi. Većinu naših sećanja beleži prepoznatljivi miris, koji nas vraća u tu uspomenu. Najčešće taj miris bude parfem koji smo mi, ili neka draga osoba, nosili u tom trenutku. Svega jedan udah tog parfema je dovoljan da nam pruži magičnu mogućnost da ponovo proživimo lepo sećanje i sve emocije koje smo osetili u tom dragocenom momentu.

Dodatak poznatoj Today Tomorrow Always kolekciji parfema

Kako bi ta magija bila zaista moguća, kompanija Avon predstavila je specijalan parfem iz čuvene Today Tomorrow Always kolekcije – novi TTA The Moment, inspirisan snagom mirisa, uspomena i emocija. Kreiran je sa bezvremenskim sastojcima koji čuvaju one najdraže uspomene!

avon tta the moment

Novu TTA The Moment kolekciju čine dva mirisa – za nju i njega. TTA The Moment parfem za nju obeležiće svaki romantični trenutak uz magičan miris neroli cveta u mešavini sa predivnim magnolijama i dugotrajnom esencijom ambre. Uz TTA The Moment toaletnu vodu za njega osetićete kako naviru uspomene, vešto skrivene u notama nerolija – cveta ljubavi, uz prepoznatljive note lavande i kedrovine. Kombinacija ovih mirisnih nota pretvoriće zajedničke trenutke u najlepše uspomene.

Za nju i njega

Uz neverovatnu moć oživljavanja uspomena, novi mirisi za nju i njega iz TTA kolekcije savršeni su za ulogu saputnika kroz naše posebne momente sa voljenom osobom. Uz pravi miris imamo mogućnost da „zapečatimo“ taj trenutak u sećanju kako bismo ga mogli proživeti ponovo. Takvi parfemi stvoreni su da prate nezaboravne trenutke i oslikavajuosećanja koja su u njih utkana.

Izaberite miris koji čuva vaše najdraže trenutke i uživajte u njemu!

avon tta the moment

Naši utisci

Imali smo tu čast i zadovoljstvo da testiramo mirisne novitete iz Today Tomorrow Always kolekcije, ženski parfem The Moment 50 ml, mušku toaletnu vodu The Moment 75 ml, losion za telo i mini ženski parfem 10 ml. Ženski parfem se razvija u prelepi cvetni osvežavajući buket mirisa, sa dodatkom topline koju nosi ambra. Veoma je osvežavajuć i “mladalački” na koži, a njegova mirisna nota se može nositi kroz sva 4 godišnja doba. Nimalo nije težak, zagušujuć, već vrlo prijatan, sa daškom romantične note. Njegova dugotrajnost i aura su na zavidnom nivou, a miris će sigurno upamtiti vaša voljena osoba! Uz njega ide i odgovarajući losion za telo sa istom mirisnom notom, koja pojačava vašu mirisnu auru, kao i zgodan mini parfem za tašnu, za osveženje tokom dana.

avon tta the moment

Muška toaletna voda je veoma osvežavajuća, drveno-aromatična kompozicija, namenjena modernom muškarcu, mladog, avanturističkog duha. Toaletna voda sadrži i herbalne, zelene i sveže note, koje će odgovarati svakom muškarcu, bez obzira na godine. Zato je TTA The Moment EDT for him, savršen poklon za vašeg voljenog muškarca! U kolekciji je i Hair and Body Wash sa istom mirisnom notom.

avon tta the moment

Dostupnost i cena

Novi TTA The Moment parfem za nju i TTA The Moment toaletna voda za njega dostupni su po ceni od 2.190 dinara,u Avon brošuri.

Avon proizvode možete poručiti online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!

Avon i Lepotica.rs vam poklanjaju ove novitete

A na našoj Instagram stranici možete osvojiti čak 5 poklon paketa, koji sadrže TTA The Moment parfem za nju 50 ml, TTA The Moment toaletnu vodu za njega 75 ml, losion za telo iz iste mirisne kolekcije i mini parfem za tašnu od 10 ml! Igramo se do četvrtka, 24.11.2022. – ne propustite da učestvujete u darivanju!

error: Content is protected !!