Nova linija Avon Gel Shine lakova za nokte

By  |  0 Comments

U UK Parobrod poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17. Završni “sjaj” dala je nova liniji Avon Gel Shine lakova za nokte.

Visoka moda i manikir inspirisani pirotskim cilimima

Ana spaja nespojivo. Igra se bojama, oblicima, teksturama. Novi Gel Shine lakovi unose dozu njenog jedinstvenog stila u svakodnevni stajling. Sve to možete da postignete kod kuće, jer Avon Gel shine lakovi pružaju efekat gela i profesionalnog manikira, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao uobičajeni lakovi za nokte. Nova formula sa Omega uljima štiti nokte i čini ih glatkim, pružajući još više sjaja i intenzivnu boju u samo jednom nanošenju.

Intenzivne boje odlikuju i kreacije Ane Ljubinković, koje su istovremeno duhovite i elegantne, sa neverovatnom moći da pokrenu asocijacije i zabave inteligenciju. Ovoga puta njene heroine iz stripa i bajke prošle su kroz Pirot u jesen, a na njih se tako preslikala boja i zadržao cik-cak sa čuvenih ćilima. Interesantan dizajn je sa materijala prešao i na nokte, čime je Avon, kao zvanični make-up partner Ane Ljubinković, još jednom naglasio neraskidivu vezu kozmetike i mode.

avon lakovi za nokte na reviji

Prepustite se igri bojama i uradite savršen manikir kod kuće uz pomoć široke palete Avon Gel shine lakova vam je na raspolaganju. Više na veb stranici www.avon.rs.

 

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *