Nova linija Avon Gel Shine lakova za nokte

By  |  0 Comments

U UK Parobrod poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17. Završni “sjaj” dala je nova liniji Avon Gel Shine lakova za nokte.

Visoka moda i manikir inspirisani pirotskim cilimima

Ana spaja nespojivo. Igra se bojama, oblicima, teksturama. Novi Gel Shine lakovi unose dozu njenog jedinstvenog stila u svakodnevni stajling. Sve to možete da postignete kod kuće, jer Avon Gel shine lakovi pružaju efekat gela i profesionalnog manikira, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao uobičajeni lakovi za nokte. Nova formula sa Omega uljima štiti nokte i čini ih glatkim, pružajući još više sjaja i intenzivnu boju u samo jednom nanošenju.

Intenzivne boje odlikuju i kreacije Ane Ljubinković, koje su istovremeno duhovite i elegantne, sa neverovatnom moći da pokrenu asocijacije i zabave inteligenciju. Ovoga puta njene heroine iz stripa i bajke prošle su kroz Pirot u jesen, a na njih se tako preslikala boja i zadržao cik-cak sa čuvenih ćilima. Interesantan dizajn je sa materijala prešao i na nokte, čime je Avon, kao zvanični make-up partner Ane Ljubinković, još jednom naglasio neraskidivu vezu kozmetike i mode.

avon lakovi za nokte na reviji

Prepustite se igri bojama i uradite savršen manikir kod kuće uz pomoć široke palete Avon Gel shine lakova vam je na raspolaganju. Više na veb stranici www.avon.rs.

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!