Zaštita od fotostarenja i ublažavanje postojećih bora u JEDNOM preparatu!

eucerin anti age fluid

Eucerin® antiage fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50, istovremeno dubinski štiti kožu od štetnog uticaja UV zračenja, a ima i antiage efekat te su simptomi starenja na licu i dekolteu vidljivo umanjeni.

Eucerin® antiage fluid za zaštitu lica od sunca

  • Pruža koži biološku zaštitu od prevremenog starenja kože i ostalih negativnih efekata sunčevog zračenja
  • Popunjava bore na površini i duboko u koži i vraća volumen
  • Obezbeđuje optimalnu hidrataciju.

Čak i one dame koje se veoma disciplinovano pridržavaju svih pravila nege, svakako bi volele da svoju rutinu nege pojednostave tokom proleća i leta. Razloga za to je puno: veći deo dana provodimo van kuće, više putujemo, češće menjamo dnevne rasporede, a preparati potrebni za sprovođenje svih koraka ove rutine nisu nam uvek pri ruci…

Istovremeno, na polju nege i zaštite kože proleće i leto donosa nove izazove. Sunčevo zračenje je intezivnije, te je koži potrebna dodatna zaštita od negativnih efekata UV zraka, među kojima je i fotostarenje, to jest prevremeno starenje kože. Takođe, sa porastom spoljne temperature, raste i potreba za dodatnom hidratacijom.

Za period godine koji je pred nama Eucerin®ANTIAGE fluidu za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50 je pravi izbor preparat jer koži istovremeno pruža sve što joj je potrebno: visokoefikasnu zaštitu od sunca, antiage negu i optimalnu hidrataciju, a brzo se i lako nanosi.

“Čak i do 90% svih vidljivih simptoma starenja kože rezultat su nezaštićenosti od UV zraka”, potvrđuje prof. dr Volker Stejnkraus (Volker Steinkrauss), osnivač i direktor čuvene dermatološke klinike “Dermatologikum Hamburg” u Nemačkoj, jedan od bliskih saradnika Eucerin® istraživačkog tima. “Da bi se koža zaštitita od novih oštećenja i umanjila postojeća, neophodna je redovna i svakodnevna upotreba preparata za zaštitu od sunca koji sadrže fotostabilne UVA i UVB filtere u kombinaciji sa aktivnim sastojcima koji pružaju antioksidacionu zaštitu i obnovu DNA, to jest biološku zaštitu kože od negativnih efekata sunca”, zaključuje dr Stejnkraus.

eucerin

Osnovu visokoefikasne formulacije Eucerin® ANTIAGE fluida za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50 čine Likokalkon A dobijen iz korena sladića, poznat kao snažni antioksidans, i Gliciretinska kiselina prirodnog porekla, koja pruža zaštitu DNK kože i podstiče prirodne procese obnavljanja DNK. Zahvaljujući ovim sastojcima i visokostablnim UV filterima, ovaj preparat pruža koži dubinsku zaštitu od svih negativnih efekata sunčevog zračenja.

Eucerin® ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50 objedinjuje pozdanost Eucerin® preparata za zaštitu od sunca i dokazano efikasnu antiage negu koju pružaju preparati iz Eucerin® Hyaluron Filler linija. Efikasnost ove kombinacije počiva na sposobnosti hijaluronske kiseline da vezuje velike količine vode i činjenici da sadrži hijaluronsku kiselinu velike i male molekulske mase, koja ne ostaje samo na površini, već prodire u dublje slojeve kože.

INFO PLUS: Eucerin® ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 i 50

  • Obezbeđuje mat efekat i prijatan osećaj na koži, te je dobra podloga za šminku
  • Ne sadrži parfeme i parabene
  • Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu
  • Ne utiče na zatvaranje pora (nekomedogen je)
  • Štiti kožu i od pojave tamnih fleka izazvanih suncem
  • Pokazuje dobru podnošljivost na koži i klinički je odobren čak i za upotrebu neposredno nakon laserskih i piling tretmana.

error: Content is protected !!