Šiške – ultimativni trend sezone (3 predloga)

šiške u trendu

Šiške brzo i vrlo lako mogu promeniti vaš celokupan izgled. Velika prednost im je i mogućnost oblikovanja na više načina. Takođe, uvek su u modi pa su se i ovog proleća izdvojile kao must have sezone.

Kovrdžave šiške, počešljane na stranu ili ošišane na kratko – nebitno kada ćete svejedno privući pažnju i usmeriti je na vaše oči. Zato – ne plašite se, eksperimentišite i obavezno se prepustite profesionalcu koji zna šta radi i sigurno ćete biti zadovoljne.

Ipak, ukoliko nemate vremena da ih održavate ili vam se kosa brzo masti, trebalo bi da se držite frizure koja ne podrazumeva šiške.

Kovrdžave šiške

Kovrdžave šiške koje padaju preko čela polako postaju trend, a kako i ne bi kada se poslednjih sezona više voli i poštuje prirodna tekstura kose. Važno je samo da ne budu predebele ili ravne.

A post shared by lana (@alannaarrington) on

Šiške na stranu

Guste ili stanjene šiške na stranu je lakše uklopiti u svaku frizuru, ali i održavati jer se zapravo radi o stepenastoj frizuri. Važno je samo da vam počinju iznad luka obrva i završavaju na jagodicama.

A post shared by Lucinda Taffs (@lucindataffs) on

Mikro šiške

Mikro šiške koje ne pokrivaju veći deo čela i obrva deluju pomalo buntovnički i otkačeno – pristaju uz svaku frizuru i vrlo su raznolike. Važno je samo da redovno skraćujete šiške i pazite da je prelaz u kosu postupan.

Povezano: Pronađite inspiraciju – Šiške su ponovo IN!

error: Content is protected !!