Pronađite inspiraciju – Šiške su ponovo IN

By  |  0 Comments

Šiške su zaista jednostavan način da osvežite vaš izgled jer je promena uočljiva (čak možemo reći i drastična), ali bez skraćivanja cele dužine kose. Pošto poznate lepotice nekako imaju moć da utiču na naš lični stil, donosimo vam galeriju 12 fotografija koje će vas uveriti da šiške ne moraju biti jednolične i dosadne.

Vremenom su šiške postale osnovni stilski detalj koji mnogim ženama pomaže da sakriju neke nepravilnosti na licu, ali i način podmlađivanja koji vešto skriva bore i vaš celokupni izgled podiže na viši nivo.

Nose se na mnogo različitih načina – očešljane u stranu ili nejednako isečene, višeslojne šiške koje padaju do ili ispod obrva, čupave ili pramenaste šiške, tupo sečene ili natapirane, debele i ravno sečene… Izbor je zaista velik, a svaki put ćete postići drugačiji i svežiji izgled. Takođe, lepo pristaju svakom obliku lica i dužini kose, od kojih i zavisi koji oblik ćete odabrati.

Povezano: Idealne šiške prema obliku lica!

Ipak, šiške sa sobom nose obaveze koje morate znati. Brže se maste od ostatka kose te ih je potrebno svakodnevno prati i oblikovati. Takođe, odlazak frizeru je nužan jer se redovno trebaju šišati pošto kosa raste oko 1 cm mesečno. Kada vam dosade i poželite da ih pustite, treba da budete spremni na prelaznu fazu. Jedna od negativnih strana je i nameštanje šiški nakon nošenja kape karakteristično za ove hladne dane.

Savet +

Pre nego što se odlučite za promenu vašeg izgleda, a niste 100 posto spremni na dugotrajnu obavezu kao što su šiške, pomoću super jednostavnog trika možete napraviti lažne šiške i saznati kako ćete izgledati kada skratite prednji deo kose.

Pogledajte poznate lepotice kojima su šiške postale zaštitni znak i izaberite one koje najviše odgovaraju vašem stilu, obliku lica, kao i teksturi vlasi.

Poznate dame sa šiškama

Halle Berry

Taylor Swift

Katie Holmes

Michelle Williams

Naomi Campbell

Kendall Jenner

Rihanna

Penélope Cruz

Rose Byrne

Jessica Biel

Eva Mendes

Alexa Chung

Povezano: Puštate šiške? Par trikova do odlične frizure!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!