Otkrijte kako da zavedete koji horoskopski znak

zavođenje po horoskopu

Svi astrolozi se slažu da svaki horoskopski znak poseduje drugačije izgrađene afinitete prema suprotnom polu i da drugačije reaguje na različite čari, odnosno draži zavođenja. Ono na šta će recimo pri pokušaju zavođenja reagovati ovan, nije blisko onome na šta bi reagovao recimo lav. Zato smo odlučili da vam otkrijemo na koji način, prema savetima astrologa, možete zavesti koji horoskopski znak.

Zavedite njegov horoskopski znak

Zavođenje ovna

Namera da zavedete ovna najjednostavnije će vam se ispuniti ukoliko se pred njim postavite samouvereno i odvažno. Takvim ponašanjem, pretvorićete se u njegov izazov i vaša namera da ga zavedete, pretvoriće se u njegovu nameru da vas zavede.

Zavođenje bika

Ukoliko želite da zavedete bika potrudite se da mu već pri prvom sastanku ponudite nešto što će omamiti njegova čula. Recimo, zadivite ga mirisnom notom svog parfema ili zablistajte u svom punom sjaju kako bi mogao da uživa dok vas gleda.

Zavođenje blizanca

Blizanca najlakše možete zavesti ukoliko mu se budete divili. Ukoliko ste na to spremni, možete računati na uspeh prilikom zavođenja.

Zavođenje raka

Raka ćete uspešno zavesti ukoliko u njegovim očima budete izgledali kao romantična osoba. Predložite mu odlazak na neku romantičnu večeru uz prigušeno svetlo, tihu muziku i sveće ili šetajte sa njim pored reke.

Povezano: Najbolje ljubavne kombinacije prema horoskopu!

Zavođenje lava

Nameru da zavedete lava najlakše ćete sprovesti u delo ukoliko pri razgovoru sa njim ne budete štedeli komplimente. Divite mu se i hvalite ga i sigurno neće odoleti vašim čarima zavođenja.

Zavođenje device

Ukoliko želite da zavedete devicu trudite se da budete maksimalno uredni i to ne samo u smislu urednosti koja se odnosi na vaš fizički izgled, već i u smislu urednosti koja se odnosi na bukvalno sve što ćete pred njim imati priliku da pokažete ili pomenete.

Zavođenje vage

Pred vagom koju želite da zavedete potrudite se da pokažete svoju svestranost. Budite spremni da razgovarate o dijametralno različitim temama i da pokažete kako se u njih razumete.

Zavođenje škorpije

Škorpiju ćete najbolje i najlakše zavesti ukoliko se budete ponašali tajanstveno i ukoliko u njoj probudite nameru da vas razotkrije.

Povezano: Najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu!

Zavođenje strelca

Zavođenje strelca će vam najbolje poći za rukom ukoliko budete dovoljno duhoviti i ukoliko ne budete pokretali nikakve “teške” teme.

Zavođenje jarca

Ukoliko želite da zavedete jarca radite bilo šta, ali nikako nemojte žuriti. Naime, zavođenju pristupajte pažljivo i bez naglog otkrivanja svojih namera.

Zavođenje vodolije

Vodoliju ćete najjednostavnije zavesti ukoliko pokažete da ste na bilo koji način drugačiji i da se razlikujete od ostalih. Pokrenite neke neobične teme za razgovor ili otkrijte neki svoj neobični hobi.

Zavođenje ribe

Zamisao da zavedete ribu najbrže ćete sprovesti u stvarnost ukoliko budete igrali na kartu emotivne i “toplije” strane svoje ličnosti i ukoliko površne stvari ostavite po strani. Zato, akcenat nikako nemojte stavljati na fizički izgled, već na intelekt.

Povezano: Kakva je vaša moć zavođenja prema horoskopu!

error: Content is protected !!