Puštate šiške? Par trikova do odlične frizure!

By  |  0 Comments

Puštate šiške i želite promenu? Ne znate šta da uradite s njima jer niti su dugačke niti su kratke? Budite strpljivi jer pre nego vam šiške porastu do željene dužine uz par trikova možete imati odličnu frizuru.

Kad dođe proleće obavezno moramo nositi šiške, na jesen želimo promenu, a šiške nam kvare planove. Lakše je skratiti kosu nego čekati da izraste – znate to vrlo dobro. Dok prolazite kroz nezgodnu fazu s kosom, pogledajte par trikova i predloge frizura.

Sklonite šiške s lica

Skratite šiške u centru

Sprečite da šiške idu direktno u vaše oči – napravite razdeljak. Skratite šiške makazama vertikalno po sredini kako bi se šiške stopile sa ostatkom kose. Šiške možete uviti figarom ili keramičkom okruglom četkom ka spolja od lica i učvrstiti lakom za kosu.

Povezano: Idelne šiške prema obliku lica!

Aksesoar za kosu

Ako vas izluđuje kada vam šiške dospu u oči – ukosnice ili gumice, rajf ili traka za kosu su odličan način da sklonite šiške sa lica. Jednostavno neuredno sklonite kosu sa strane ili zališite šiške i natapirajte kosu nazad, učvrstite lakom za kosu i aksesoarom po vašem ukusu. Moderne su gumice i ukosnice u boji i da se vide, šik zlatni ili srebrni rajfovi, elegantne tamnije nijanse trake za kosu, retro izgled frizura sa maramom (krajevi padaju sa strane ili na leđa), opcije su bezgranične.

Šiške od pletenica

Frizure sa pletenicama su još jedan praktičan i moderan način da uklonite kosu sa lica. Pletenica na vrhu glave ili preko čela ili čak bokserske pletenice su jako atraktivne i veoma jednostavne frizure za oblikovanje. Lako se prilagođavaju stilovima a mogu se napraviti sa šiškama bilo koje dužine. Moderne su ležerno upletene pletenice.

Povezano: Frizure sa šiškama koje su u modi ove jeseni!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!