Frizure sa šiškama koje su u modi ove jeseni

By  |  0 Comments

Frizure sa šiškama za dugu, srednju i kratku kosu nude puno opcija oblikovanja kose, posebno ako imate dugačke šiške. Pogledajte GALERIJU 4 frizure sa šiškama koje će se nositi ove jeseni.

Šiške mogu doprineti vašem izgledu – u zavisnosti od oblika lica i frizure sa šiškama koju imate, šiške će vam istaći oči, naglasiti prelepe jagodice, istanjiti ili izdužiti, ili sakriti čelo. Frizure sa šiškama su vrlo šik i lake za održavanje. Vrlo lako možete naučiti kako da sami skratite  šiške – gledajući kako ih šiša vaša frizerka ili pogledajte jedan od bezbroj videa na internetu.

Piksi frizure sa šiškama

Piksi frizure sa šiškama su odlično rešenje za savremene žene u pokretu. U jeku su piksi frizure sa dužim asimetričnim šiškama koje su pomerene u stranu i stapaju se sa ostatkom kose, a koje se mogu na različite načine stilizovati (prstima pramen po pramen usmerite u željenom pravcu). Pristaju osobama sa malom glavom i pravilnim crtama lica, a posebno onima sa gustom i kovrdžavom kosom. Skrenuće pažnju na oči, dodati volumen, kadrirati lice i dati vašem izgledu dozu ženstvenosti.

Bob frizure sa šiškama

A photo posted by Pinar necati (@pinar_necati) on

Ko ne voli bob (poznatije kao paž) frizure sa šiškama? Duge, kratke, slojevite, asimetrične, kose – stoje svakom obliku lica i imaju bezbroj mogućnosti oblikovanja kose. Bob frizure sa šiškama nikada ne izlaze iz mode, a ove jeseni se nose sa šiškama srednje debljine koje padaju odmah do ili malo ispod obrva.

Povezano: Koliko su šiške zahtevne za održavanje?

Lob frizure sa šiškama

Za one sa talasastom ili ravnom lob frizurom odgovaraju razbarušene šiške. Za zavodljiviji izgled, odlučite se za ravne bob frizure sa ravnim gustim šiškama ili slojevite sa dužim šiškama sa strane ili razdeljkom u sredini koje će otkriti vaše prelepe crte lica. Još jedna olakšavajuća okolnost, lob frizure možete vezati u rep pri čemu će šiške biti u prvom planu.

Frizure za dugu kosu sa šiškama

Romantične i s dozom dečačkog šarma, duge slojevite frizure sa šiškama su trenutno u velikoj potražnji ove jeseni. Zašto? Svako želi laskavu frizuru, praktičnu i oblikovanu bez napora. Ukoliko želite kosi podariti dubinu i istaći prirodnu teksturu kose, sitni slojevi koji počinju od sredine glave, izgledaće fantastično sa šiškama u stilu 70ih. Najbolje stoje osobama koje imaju veće čelo i prirodno ravnu kosu.

Potražite još inspiracija na internetu ili se posavetujte sa vašim frizerom ako niste sigurni kako bi izgledali sa šiškama. Uvek možete napraviti lažne šiške i proveriti da li će vam se svideti ishod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!