Blistavi pogled uz nove NIVEA Cellular 3 u 1 korektore za negu područja oko očiju

korektori

NIVEA vam donosi adekvatan i efikasan proizvod koji će rešiti sve vaše probleme i vrlo brzo postati neizostavni deo vaše torbice. Sve što vam treba nalazi se u kompaktnom pakovanju NIVEA Cellular 3 u 1 korektora za negu područja oko očiju koji kombinuje moć prekrivanja pudera i negu protiv starenja. Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji efikasno prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gde na licu.

Višenamenski proizvod za vašu torbicu

Jednostavan za korišćenje i dovoljno mali da može da stane u baš svaku torbicu i uvek bude pri ruci. Za svež i blistav ten u jednom kliku od sada će se brinuti NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za negu područja oko očiju!

Zahvaljujući laganoj teksturi u tri različite nijanse, može da se koristi nezavisno od područja lica i namene – kao highlighter, bronzer, za naglašavanje kontura, prikrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up, dok jurite sa sastanka na sastanak.

  • Prekriva tamne krugove ispod očiju
  • Daje koži blistav izgled
  • Pruža 24-časovnu hidrataciju
  • Čisti hijaluron vidljivo smanjuje sitne i izražajne bore
korektori

Uputstvo za nanošenje:

  1. PRITISNITE donji deo olovke više puta dok sadržaj korektora ne iscuri na sunđerasti aplikator.
  2. NANESITE sunđerastim aplikatorom proizvod na područje oko očiju iznutra prema spolja.
  3. UTAPKAJTE nežno kožu prstima, sunđerom ili četkom za nanošenje šminke kako bi se proizvod ravnomerno rasporedio.
  4. PRILAGODITE INTENZITET – ako želite intenzivniju pokrivenost, jednostavno nanesite korektor dva ili tri puta.

Dosupnost i cena

Dostupno od juna 2023.
NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za negu područja oko očiju, 4 ml – preporučena cena 2.423,16 RSD

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!