Zaustavite štetna dejstva šećera na kožu uz novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

nivea q10 serum glikacija

Čokolada može da bude znak ljubavi, uteha i prijatelj koji nas nikad neće izneveriti. Da li ste znali davaša omiljena čokolada može mnogo da kaže o vašem karakteru? Ljubitelje mlečne čokolade je navodno teško prevariti, dok su obožavaoci bele čokolade veliki kreativci. Međutim, koliko god može da nas usreći, šećer, njen neizbežan sastojak,ima svoje mane.Veća konzumacija može da dovede do razvoja dijabetesa, visokog krvnog pritiska i kardiovaskularnih poremećaja, a ono što je većini nepoznato – štetan je i za našu kožu. Naime, šećer uzrokuje glikaciju, proces koji dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora. Zato je Nivea kreirala Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum sa GLYCOSTOP tehnologijom, koji neutrališe štetna dejstva šećera na kožu.

Zaustavite bore dobijene glikacijom

Uz novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora možete bezbrižno da uživate u svakoj kockici omiljene poslastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci su otkrili rešenje. Sada zahvaljujući GLYCOSTOP tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprečava nastanak novih uzrokovanih glikacijom.

Za najbolje rezultate, nanesite ga dva puta dnevno – ujutro i uveče na očišćenu kožu lica. Za dodatni rezultat mladolike kože i 4x jači efekat koristite ga u kombinaciji sa NIVEA Q10 Power Firming dnevnom kremom protiv bora.

Nivea NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

Zašto je novi Nivea NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora tako dobar?

  • Smanjuje i najdublje bore za 2 nedelje i sprečava pojavu novih bora.
  •  Sa GLYCOSTOP tehnologijom protiv glikacije, koja štiti kožu od starenja uzrokovanog glikacijom.
  •  Sadrži našu najveću koncentraciju čistog koenzima Q10.
  • Sprečava oštećenje uzrokovano šećerom blokiranjem 68% glikacije (in vitro) kako bi izvukao najbolje iz vaše kože.

Dostupno od maja 2024. NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora, 30 ml–preporučena maloprodajna cena 2.056,56 RSD.

Nivea NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!