Novo u Beauty Glamour- Kursevi za trajnu šminku i nokte

By  |  0 Comments

Ako želite da postanete „Permanent Make-up Artist“ ili „Nail Art“ Tehničar, da dobijete kvalitetnu edukaciju i potpunu osposobljenost za samostalni rad? Kursevi Beauty Glamour je ono što vam je potrebno. Obuke se rade po jedinstvenom programu, koji se kao takav u našoj zemlji nigde ne sprovodi, nakon čega ste u potpunosti kvalifikovani za obavljanje navedenih zanimanja.

„Permanent Make-up Artist“

Da bi ste postali “Permanent Make-up Artist” potrebno je pohađati inicijalnu edukaciju. U sastavu nastavnog plana i programa nalaze se predmeti koji obuhvataju oblasti: anatomije kože, osnove crtanja i pigmenati, zdravstvena problematika, tehnika sterilizacije opreme . U “Beauty Glamour” studenti pohađaju edukaciju u trajanju od mesec dana koja obuhvata teorijski i praktični deo, koji uključuje rad na pacijentima.

Praktični deo edukacije obuhvata:

Obrve (imitacija dlačica, senčenje, “Tribal” i popunjavanje),
Usta (kontura, senčenje),
Oči (ajlajner).

Po položenom završnom ispitu studentima se izdaje sertifikat.

„Nail-Art Tehničar“

“Nail-Art” Tehničar se postaje kroz program obuke u kozmetološkim centrima ili školama za lepotu. Program koji se prolazi u “Beauty Glamour” ne sadrži samo negu noktiju, nego i izgradnju odnosa prema klijentima, obaveze prema zdravstvenim i sigurnosnim standardima i samo vođenje salona.
Program traje mesec dana i obuhvata: manikir, nadogradnju, izlivanje, ojačavanje, korekciju, reparaturu i osnove “Nail-Art”-a.

Po položenom završnom ispitu studentima se izdaje sertifikat.

Dodatne informacije možete dobiti na:

Kontakt osoba: Aleksandra Dabić Brkić, mezoterapeut, kozmetičar i edukator

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!