Za naš 2. rođendan poklanjamo vam vikend školu šminkanja

By  |  1 Comment

Sve mi volimo da se šminkamo. Međutim, često se među ženama može čuti da volele da umeju lepše da se našminkaju. U saradnji sa Akademijom za estetiku i kozmetologiju stiže pomoć i poklanjamo vam upravo to. Vikend školu šminkanja!

2 godine 2 dobitnice

U subotu će biti tačno 2 godine kako se družimo! Brzo nam je prošlo i sada naša Lepotica.rs puni 2 godine! Hvala vam što nas pratite sve ovo vreme. Vaše pohvale i sugestije nam mnogo znače. Sada želimo da vas nagradimo za to angažovanje.

Zahvaljujući lepoj saradnji koju smo započeli sa Akademijom za estetiku i kozmetologiju, 2 naše čitateljke dobiće mogućnost da nauče da se našminkaju prema svom obliku lica, tenu, očima, kosi. Baš kao da vas je šminkao profesionalni šminker. Akademija organizuje ove kratke edukacije svakoga meseca (za sve one koji sada ne osvoje obuku).

Vikend škola šminkanja se održava 21. i 22. 12. 2013. Traje 4 akademska sata, dva sata u subotu i dva sata u nedelju. Grupe su od 12 i od 14 časova.

Drage dame, ono što treba da učinite je da:

  • odete na našu FB stranicu –KLIK
  • šerujete objavu o nagradi sa naše FB stranice na vaš profil (opcija: javno)
  • ostavite komentar o našem portalu ispod objave na FB-u .

Dakle, pravac naša Facebook stranica (OVDE) – šerujte objavu i ostavite komentar o portalu. Pobeđuju 2 najzanimljivija komentara.

Srećno!

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Naučite da se šminkate - Vikend škola šminkanja Akademije "Purity" | Lepotica.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!