Pobedite celulit – Advanced anticelulit gel za glatku i zategnutu kožu

By  |  0 Comments

Celulit, veliki ženski problem koga se obično setimo kada proleće zakuca na vrata. Bez obzira na kilažu i građu, većina žena ga ima a njegovo uklanjanje zahteva disciplinu i upornost. Avon je predstavio rešenje koje će ubrzati proces i omogućiti vam da se na vreme pripremite za leto i izgledate vitko i zategnuto. To je Advanced anticelulit gel.

Pobedite celulit Advanced gelom sa L-karnitinom

Termo aktivni Advanced anticelulit gel sa L-karnitinom ubrzava mikrocirkulaciju i ćelijski metabolizam. L-karnitin, poznatiji kao “ubica masti”, podstiče rad limfnih žlezda, uklanja toksine i višak vode iz kože i predstavlja jedan od najboljih sastojaka za borbu protiv celulita.

Advanced gel ima trostruko dejstvo:

  1. smanjenje celulita,
  2. mršavljenje i
  3. efekat podizanja i učvršćivanja kože.

Budi fit, pobedi celulit

Kao dodatnu motivaciju za sve vas, Avon je osmislio “Budi fit, pobedi celulit” izazov koji će programom u trajanju od 4 nedelje omogućiti da se na lak i zabavan način izborite sa celulitom. Program se sastoji iz 3 segmenta: dijete, vežbanja i upotrebe Advanced anticelulit gela.

Prihvatite izazov na Avonovoj zvaničnoj stranici, gde ćete pronaći i korisne savete kako i kada da koristite Advanced gel, kao i specijalno osmišljene programe vežbi i ishrane, koji će biti ažurirani svake nedelje.

Budi fit – pobedi celulit!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!