Mesečni horoskop za APRIL 2016.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u aprilu 2016.

April je centralni prolećni mesec, smatraju ga jednim od najlepših u godini, priroda je u potpunosti probuđena, sve oko nas zeleni I cveta…A mi? Mi se oporavljamo od burnog početka proleća, pošto je iza nas mesec koji ćemo verovatno želeti da zaboravimo što pre. I tu smo pred vratima aprila, bojažljivo provirujemo, nadajući se da nas čekaju neki lepi trenuci, neke divne ljubavi i boginja sreće, Fortuna koja će nas pogledati svojim toplim okom. E, da – i nešto malo više novca, ako bi bilo moguće…

A znate li kako izgleda sam ulazak u ovaj mesec? Kao da ste ostavili ogromnu količninu nerviranja za sobom, kao da su se desile neke stresne situacije sa kojima ste upravo završili… i ne znate gde ćete dalje…ne znate koji će vaš naredni korak biti….Mars, planeta, akcije, energije, inicijative u svojoj je stanici i sprema se da krene retrogradnim hodom. U kvadratu je sa Neptunom iz znaka Riba, pa otud ta nesigurnost, neizvesnost, i na sve to mrvica konfuzije da začini stvari. Znate ono – „dal sam pošla il sam došla?“ E, tačno tako…

Iz ove statičnosti prvo će nas pokrenuti ulazak Venere u znak Ovna, i to 6-og aprila, a bukvalno sat vremena kasnije, i Merkur će ući u znak Bika. Dve planete su promenile znak i odmah mora biti aktivirana promena postojećeg stanja. Da se ne lažemo – nije ta promena baš i nešto spektakularna, ali u postojećim uslovima – daj šta daš.

Venera u znaku Ovna doneće veće aktivnosti po pitanju ljubavnih odnosa i strasti, ali pošto joj je dispozitor stacionarni Mars u znaku Strelca, ipak će ta strast i neobavezni odnosi biti mnogo jače naglašeni. Merkur u znaku Bika, znaku koji vlada materijalnim, finansijskim i praktičnim stvarima okrenuće naša interesovanja ka svemu onome od čega se živi.

Mlad Mesec u znaku Ovna 7-og aprila, kada će zajedno sa Suncem biti u konjukciji sa Uranom i trigonu sa retrogradnim Saturnom aktiviraće period inicijative i veće angažovanosti u svim segmentima. Vreme je da se pokrenemo mnogo jače da na neki potpuno nov način rešimo stare probleme. Ponuđena nam je još jedna šansa da ispravimo neke stvari, shvatite ovo potpuno ozbiljno i prihvatite je.

17-og aprila Mars kreće retrogradnim hodom. Pred nama je period sa usponima i padovima energije, u jednom trenutku ćemo se osećati zablokirano, da bi već u sledećem jurili kao muve bez glave. Sve ovo će se najviše manifestovati kroz prirodnu simboliku znaka Strelca – problemi u odnosima sa strancima i stranim firmama, komplikacije u ostvarenju onoga što smo planirali, a još će dodatno označiti negativnu simboliku za sve znake, u zavisnosti u koje horoskopsko polje im ovaj aspekt pada.

18-og se retrogradnom kretanju priključuje i Pluton, koji tranzitira kroz znak Jarca i prirodno polje karijere, nadređenih, pozicije. U noći između 19-og i 20-og aprila Sunce prelazi u znak Bika, dajući dodatni podstrek materijalnoj i finansijskoj sferi.

Venera u periodu od 18-og do 22-og pravi trigon sa retrogradnim Saturnom, kvadrat sa retrogradnim Plutonom i konjukciju sa Uranom. Sve zajedno – ovaj aspekt označava mogućnost da neke emotivne odnose (moguće i sa bivšim emotivnim partnerima) suštinski promenimo i pokrenemo na potpuno drugačiji način….ili da konačno završimo sa nekom ljubavnom pričom i oslobođeni nastavimo dalje…a možda se upustimo i u neku avanturu…

28-og aprila i Merkur u znaku Bika kreće retrogradnim hodom….da, dobro ste čuli – opet! Ovog puta u polju posla i novca, pa jedino što mogu savetovati jeste da budete spremni na probleme u komunikaciji u poslovnom segmentu.

I na kraju – poslednjeg dana u mesecu Venera prelazi u svoje sedište i znak Bika. Nećemo pričati o njenom uticaju, jer će se to, u suštini, odraziti tek na dešavanja u maju.

I… šta bi mogli reći za kraj, kao rezime svih ovih dešavanja…da li je april mesec bolji u odnosu na mart? Pa, definitivno da jeste, bar u tom smislu da nećemo imati baš toliko statičnosti i neaktivnosti kao što je to bilo u mesecu koji je iza nas.

Ono što je problem jeste što će promene teško dolaziti. Ni mi često nećemo biti sigurni da li smo na pravom pravcu ili smo u potpunosti zalutali. I dalje je pred nama vreme kada imamo mnogo poslovnih obaveza, ali ih teško naplaćujemo ili naš rad nije cenjen. Ipak, do novca se nekako malo lakše dolazi….ili ga ima malo više.

U emotivnim odnosima disbalans između partnera i dosta momenata napetosti i nervoze, mada postoje pokušaji da se uskladite. Mnogo slobodnih odnosa, neobaveznih veza, sve puca od avanture i strasti (pa nije džabe proleće, zar ne?).

Želim vam lak hod i nasmejano lice tokom aprila!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!