Anti-aging bez igle: Kako da koži povratite kolagen koji je izgubila tokom 7 godina?

Da li ste znale da, kada pređete 25. godinu života, nivo kolagena u koži svake godine opadne za 1%? Nismo ni mi – jer je lako pomisliti da je koža u kasnim dvadesetim i dalje savršena. Već tada genetika počne da radi svoje, a ujedno dolaze na naplatu svi oni “grehovi” koje smo činile tokom mladosti: spavanje sa šminkom, neadekvatna nega, loša ishrana… Kako bismo maksimalno odložili odlazak pod iglu, sa verom u fontanu mladosti, večito smo u potrazi za neinvazivnim anti-aging rešenjima. U nastavku teksta saznajte sve o ampulama koje će za samo 7 dana, napraviti ogromnu razliku na vašoj koži – a efekat smo potvrdili ličnim iskustvom!

Zašto je kolagen važan za kožu?

Kolagen je najvažnija belančevina u našem telu i čini skoro 80% kože. Koren reči “kolagen” je grčka reč “kólla”, što u prevodu znači “lepak”. To je dovoljno da vam oslika važnost i adhezivnu ulogu ovog proteina za elastičnu i zdravu kožu. Kolagena vlakna daju našoj koži snagu i fleksibilnost, a dodato pružaju stabilnu strukturu za lepotu lica. Postoji više vrsta kolagena, ali najvažniji su tip 1 i 3: kolagen 1 daje koži čvrstinu i elastičnost, a kolagen 3 je važan za formiranje i funkcionisanje kolagena 3.

Iako naš organizam ima sposobnost stvaranja kolagena, s godinama on polako opada. Procenjuje se da od 25 godine, njegov nivo opada za 1% svake godine, tako nastaje deficit kolagena i kao rezultat pojavljuju se bore i vidljivi pocesi starenja. Ono što treba da nas zabrine jeste da nivo kolagena 3 opada već od detinjstva, a uglavnom se anti-aging kozmetologija zasniva na povećanju nivoa kolagena 1.

kolagen u koži

Kako sprečiti smanjivanje zaliha kolagena?

Postoje brojni neinvazivni načini kojima možete stimulisati proizvodnju kolagena unutar kože, ali to se većinom odnosi na kolagen tipa 1. Ovakvi rezultati često nisu dugoročni, pa se dešava da se tonus kože ubrzo potom vrati na svoje. Međutim, konstantna potraga za inovacijama, dovela je do revolucionarnog otkrića tzv. Protinol™ tehnologije, koja menja dosadašnja pravila podmlađivanja i procesa starenja kože,

Imali smo tu čast da među prvima isprobamo novitet baziran na Protinol™ tehnologiji iz AVON laboratorije: za vas smo testirali nove Anew Power Shot ampule, koje obećavaju obnovu kolagena koji je koža izgubila tokom prethodnih 7 godina, za samo 7 dana! Da li su ampule ispunile svoj zadatak? Saznajte u nastavku teksta.

Avon Power Shot ampule

Avon Anew Power Shot ampule

Sa pojavom ovih ampula na tržištu, najavljena je nova, Protinol™ era u anti-agingu. Pošto smo uvek u toku sa beauty inovacijama, želeli smo da vam približimo po čemu je ovo otkriće značajno. Naime, patentirani Protinol™ je jedinstvena kombinacija aminokiselina, koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena.

Već od detinjstva, balans kolagena prirodno opada i zato je maksimalna koncentracija patentiranog Protinola™ u Anew Power Shot ampulama kreirana da podstakne oba i na taj način koži vrati mladalački izgled i njen prirodan balans.

Avon Power Shot ampule

Pakovanje Avon Anew Power Shot ampula sadrži maksimalnu koncentraciju patentiranog ProtinolaTM i sastoji se od sedam ampula od 1.3 ml, čiji se sadržaj nanosi svakog dana tokom sedam dana u jednom mesecu. Preporuka proizvođača je da se ovaj tretman ponavlja jednom mesečno. Zvuči kao kućna verzija profesionalnog tretmana kože!

 Kako se ampule koriste?

Avon Anew Power Shot ampule dolaze u plastičnoj ambalaži, a pre upotrebe treba da protresete ampulu, kako bi se sav serum spustio u kućište. Potom treba da otkinete vrh i sadržaj nanesete na očišćeno lice, vrat i dekolte, nežnim masirajućim pokretima. Baš tako smo i koristili ampule tokom 7 uzastopnih večeri.

Serum koji se nalazi unutar ampule je veoma luksuzan, bogate teksture, a količina je vrlo izdašna: dovoljna da bogato natopite lice, vrat i dekolte. Fluid je gušće teksture, a upija se nešto sporije. Važno da je pustite da prođe 10-ak minuta, kako bi se sav sadržaj ampule upio u kožu. Nakon toga, savet je da nanesete vašu kremu za lice, kako biste “zaključali” fluid u koži.

Avon Power Shot ampule

Avon Anew Power Shot ampule obećavaju vidljivu razliku posle prvog, trećeg i sedmog dana upotrebe, pa smo posebno obratili pažnju na ove trenutke: posle prve ampule koža je zaista dobila instant svežinu i glatkoću. Nakon treće ampule, kada je koža već navikla na ovaj proizvod, lice je izgledalo jedrije i čvršće, nakon svih sedam ampula, fine linije su zaglađene, a sveopšti tonus kože značajno bolji.

Avon Anew Power Shot ampule su zaista instant tretman u bočici – jer ništa slično nismo postigli ni sa jednim drugim kozmetičkim proizvodom. Efekat koji dobijate na koži instantno je sličan onom posle skupog hidratacijskog tretmana u salonu!

Za koga su Anew Power Shot ampule?

Ove ampule su predviđene za sve tipove kože, ali naravno za osetljive tipove važi predostrožnost da se najpre proizvod testira na manjoj površini kože. Anew Power Shot ampule se preporučuju posle 30. godine, ali ukoliko postoji potreba, možete početi već i sa 25 godina.

Avon Power Shot ampule

Naše konačno mišljenje

Nakon završetka kućnog tretmana Anew Power Shot ampulama, u narednim danima primetili smo kako koža izgleda svežije, ispolirano, jedro i punije – baš kao posle salonskog tretmana lica. Fine linije uzrokovane dehidratacijom su nestale, a na dodir koža je bila savršeno glatka i ujednačena.

Kako često zanemarujemo negu vrata i dekoltea, moramo priznati da nam je ovaj tretman izuzetno prijao i u toj regiji, jer je koža delovala zdravo i hidrirano. Imajte na umu da su ovi rezultati potvrđeni i u naučnom studijom u kojoj je učestvovalo 119 osoba, tako da iza svega ovoga stoje i naučni podaci. Izuzetna Protinol™ tehnologija nas je zaista približila “fontani mladosti” iliti anti-agingu iz bočice, a sada i vi to možete isprobati kod kuće. Od srca preporučujemo ovaj proizvod, jer daje izuzetne rezultate, za vrlo kratak period!

Avon Power Shot ampule

Cena i dostupnost

Avon Power Shot ampule su dostupne klikom na OVAJ link, po ceni od 2200 RSD.

Ne zaboravite da prelistate i aktuelnu AVON brošuru za sve novitete i ponude.

Da li ćete probati ovaj anti-aging novitet od AVON-a?

error: Content is protected !!