Pripremite se za leto na vreme! Specijalna promo cena

By  |  0 Comments

Koža je različita kod svake osobe i ima svoje sopstvene zahteve i potrebe. Eucerin® preparati za zaštitu od sunca prilagođeni individualnim potrebama kože dece, odraslih i osoba koje pate od alergija na sunce, u specijalnim pakovanjima po ceni jednog!


Eucerin istraživački tim obraća pažnju na suštinski značajan faktor – individualne potrebe kože. Posebno kada su u pitanju deca i osobe sa osetljivom kožom sklonom alergijama.

Zaokružena nega i zaštita od sunca za kožu sklonu alergijama!

Alergije na sunce i kožne reakcije izazvane uticajem svetlosti su u dramatičnom porastu tokom poslednjih nekoliko godina. Najpoznatija vrsta fotodermatitisa je polimorfna svetlosna erupcija (PSE). Karakterišu je kožne reakcije koje se pojavljuju odloženo, jedan ili dva dana nakon boravka na suncu i ponavljaju. Simptomi ove alergije mogu varirati od blagog osipa do pojave pustula (gnojanica). Ciljani preparati za zaštitu od sunca specijalno formulisani za kožu sklonu alergijama istovremeno ključni za ublažavanje kožnih reakcija, kao i za sprečavanje njihove ponovne pojave.

Sada u apotekama Eucerin® Krem-gel za zaštitu od alergije SPF 50 u jedinstvenom pakovanju sa Eucerin® Krem-gelom posle sunčanja po ceni jednog preparata!

Eucerin®  Krem-gel za zaštitu od alergije SPF 50 olakšava zaštitu kože od alergije na sunce i oštećenja kože koja su nastala usled izlaganja suncu. „ Polimorfna svetlosna erupcija je posebno izražena u proleće. Zato treba započeti sa SPF 50 dok se koža ne navikne na sunce“, kaže Aneta Birger i savetuje:„U slučaju tamnije kože se zatim može preći na SPF 25“.

krema za suncanje eucerinKoliko je u slučaju kože sklone alergijama bitna zaštita od sunca, važno je i da se nakon izlaganja UV zracima koža umiri, rashladi i hidrira. Eucerin® Krem-gel posle sunčanja za zaštitu od alergije posebno je dizajniran da regeneriše kožu koja je pod stresom usled izlaganja suncu i kožu koja je sklona alergijama. Formulacija sa alfa-glukozilrutinom i likokalkonom A pomaže da se u koži koja je preopterećena izlaganjem zračenju popune rezerve anioksidanasa i da se na taj način ojača ćelijska otpornost prema izazivačima alergije na sunce.

krema posle suncanja
Nemasna tekstura oba preparata ne sadrži emulgatore, parfeme i konzervanse.

Individualno prilagođena i pouzdana zaštita za celu porodicu!

Dečija koža ima samo jednu petinu debljine kože odraslih osoba. Zbog toga je barijerna, zaštitna uloga kože kod dece daleko manje efikasna. Zato je kod dece od ključnog značaja primena preparata za zaštitu od sunca namenjenih posebnim potrebama nežne i osetljive dečije kože. Uz to, peporučuje se i veoma visok SPF,” savetuje Aneta Birger.

Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ posebno je namenjen da zaštiti kožu dece starije od godinu dana od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Ovaj losion pruža i biološku zaštitu ćelija za smanjeni rizik od dugotrajnih oštećenja kože izazvanih UV zračenjem. Bez parabena, boja i parfema i vodootporan, klinički dokazano preporučljiv je čak i kod dece sa atopijskim dermatitisom.

Sada u apotekama: Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ u jedinstvenom pakovanju sa Eucerin Izrazito laganim losionom za zaštitu od sunca SPF 30 po ceni jednog preparata!

losion za decu eucerin

Eucerin® Izrazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30 ima veoma laganu teksturu koju koža trenutno upija i idealan je za normalnu kožu. Pruža visok nivo UV zaštite i naprednu zaštitu od oštećenja kože izazvanih sunčevim zracima. Klinička ispitivanja dokazala su efikasnost i kompatibilnost kože sa Eucerin® Izrazito laganim losionom za sunčanje SPF 30 čak i kod atopijskog dermatitisa!

lagani spf losion eucerin

Najčešća pitanja o zaštiti kože od sunca – odgovara: Eucerin stručnjak, Aneta Birger

1. Koji Eucerin preparat mogu da koristim za umirivanje kože koja je već izgorela?

Eucerin®Krem-gel posle sunčanja za zaštitu od alergije namenjen je i za kožu koja nije sklona alergijama. Ako imate opekotine od sunca, treba da izbegavate dalje izlaganje dok se opekotina ne zaleči. U slučaju ozbiljnih opekotina, konsultujte lekara.

2. Da li je Eucerin® krem-gel za za zaštitu od alergije pogodan za malu decu?

Eucerin®krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF 25 je posebno namenjen odraslima. Za decu stariju od tri meseca probajte Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ ili Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu sa mikropigmentima koji sada sadrži SPF 30, a za decu stariju od šest meseci i Eucerin®Sprej za zaštitu od sunca za decu SPF 50+.

3. Šta znači visoko efikasna zaštita od sunca, da li je to SPF oznaka?

SPF isključivo označava koliko preparat štiti od UVB zraka, koji izazivaju opekotine, to jest koliko dugo možemo ostati na suncu da ne uzgorimo. Da bi vaša koža bila zaštićena od dugoročnih oštećenja, preparati za zaštitu od sunca takođe treba da štite i od UVA zraka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!