Slavimo 8. mart i poklanjamo Glam up tašnu!

By  |  4 Comments

Za sva vas koje slavite 8. mart i volite ovaj ženski praznik, imamo iznenađenje. Glam up vam poklanja modernu tašnu iz nove kolekcije proleće/leto 2016.

Kako da osvojite Glam up tašnu?

 1. U komentaru ispod ovog posta ili ispod fotografije na našoj Facebook stranici napišite – Koja žena iz vašeg okruženja je vaša inspiracija i zašto?
 2. Lajkujte Glam up Facebook stranicu – OVDE

I to je to. Srećno svima!

Napomene:

*Nagradna aktivacija traje do 08.03.2016. do 23:59h. Glam up žiri će proglasiti dobitnika na našem portalu i Facebook stranici 09.03.
* Možete ostaviti 1 komentar.
*Zbog nemogućnosti slanja u druge države, nagradna aktivacija je ograničena na teritoriju Srbije.

********************************

U Glam up prodajnim objektima u toku prodaja nove kolekcije proleće-leto 2016.

********************************

Dobitnica Glam up tašne je:

Gordana Strugar

 

4 Comments

 1. Bojana Kurlagic

  05.03.2016. at 23:28

  Moja mama je moja inspiracija, moja motivacija, moje drugo ja.Ona me rodila, ona me odgojila, ona se borila.Ona je ambiciozna,organizovana,strpljiva,odgovorna,prakticna,odlucna,neustrasiva.Ona je zena,majka,kraljica.

 2. Maja

  06.03.2016. at 19:36

  Moja mama je moja inspiracija i zena koja zasluzuje sve najbolje svaki dan!

 3. Milica

  07.03.2016. at 20:59

  Najveca inspiracija u zivotu mi je naravno mama. Zena koja me je naucila kako se u zivotu treba boriti kako za sebe, tako i za svoje najblize, kako kroz zivot treba ici ponosno i podignute glave, ne stideti se onoga sto jesi i uvek biti vredan i odgovoran. Naucila me je svemu sto znam u zivotu i za to joj dugujem veliku zahvalnost! 🙂

 4. Ivana

  08.03.2016. at 22:25

  Žena koju volim, poštujem i kojoj dugujem svoj život je svakako moja mama. Ali, ako me pitate ko je moja inspiracija…moj uzor, moj oslonac, moja savest i moj najveći prijatelj, saučesnik i sudija na mom putu…to je onda jedan veliki čovek, toplog srca i odlučnog koraka, humanista, vizionar, umetnik, neko ko zna da me nasmeje…moja sestra.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!