Ultimativni ANTI-AGING VODIČ – Koji tretman je najefikasniji za vas?

estetik centar estera

Savremeni tempo života, svakodnevni stres i štetni faktori iz okoline dovode do prevremene pojave prvih bora. Ipak, za gubitak sjaja, elastičnosti i volumena postoje rešenja antiaging medicine koja se bavi prevencijom starenja, vitalnošću i unapređenjem života. U izboru najefikasnijeg anti-aging tretmana za vas pomoći će vam ultimativni vodič koji smo za vas pripremili u saradnji sa dr Nenadom Stankovićem i estetskim centrom “Estera”.

5 najefikasnijih anti-age tretmana – Karakteristike i prednosti

Mezoterapija

Mezoterpaijom se postiže unutrašnji balans, koži se vraća elastičnost i jedrina, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu tkiva, podstiče detoksikaciju i unapređuje opšte stanje organizma. Zahvaljujući vitaminima, mineralima, hijaluronskoj kiselini i antioksidansima koji se unose u središnji deo kože, ten postaje blistav što će vašem licu pružiti svež i mladolik izgled.

tretman mezoterapija estetski centar estera

Hemijski piling

Oslobodite se bora, starih ožiljaka od akni, fleka i proširenih pora uz hemijski piling kojim se uklonjeni površinski sloj kože menja novim, zdravim i nežnim. Rastvori određenih kiselina nanose se na kožu i izazivaju njeno ljušćenje, kolagenska vlakna se regenerišu te koža deluje podmlađeno, akne su manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Iskoristite zimski period i uklonite sve nedostatke koji vam smetaju i zbog kojih se osećate nezadovoljno.

hemijski piling estetski cenatr estera

Podmlađivanje sopstvenom plazmom (Vampirski lifting)

Iskoristite vlastite snage za svoju vitalnost i na potpuno prirodan način otklonite tragove umora i stresa. Uz sopstvenu krvnu plazmu koja predstavlja pravu riznicu faktora rasta i proteina učinićete da vreme radi za vas. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore, ožiljci i strije na telu znatno su ublaženi.

prp tretman sopstvenom plazmom estetski centar estera dr nenad stankovic

Hijaluronski fileri

Zadržite volumen, prirodan izraz i svežinu sa hijaluronskim filerima kojima se efikasno popunjavaju bore, podočnjaci, jagodice i koriguju konture lica i usana. Njima je moguće korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade, nosa i podvaljka, a efekti tretmana vidljivi su i do dve godine.

hijaluronski fileri estetski centar estera

3D mezoniti

Neoperativni lifting mezonitima je vaš pouzdan saveznik u očuvanju mladalačkog izgleda. Zahvaljujući ovim biorazgradivim vlaknima koji se plasiraju u kožu, stvara se nov kolagen, elastin i hijaluron i na taj način se zatežu opušteni delovi kože bez tonusa uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike. Osim na licu, vratu i dekolteu, mreža niti će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka.

tretman 3d mezoniti estetski centar estera

Za više informacija o tretmanima kontaktirajte estetski centar “Estera” putem:

————————————–

Vođen Platonovim doživljajem lepog koji se ogleda u skladu i umerenosti, dr Nenad Stanković se godinama uspešno bavi estetskom medicinom. Po vokaciji je injektor, antiaging trener i edukator u oblasti profesionalnog usavršavanja medicinskog kadra i doktorand na odseku za Kozmetologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. U potrazi za savremenim dostignućima vodećih eksperata u sferi podmlađivanja, posvećuje se edukacijama u Monaku, Francuskoj, Španiji, Holandiji, Izraelu, Ukrajini, Kini, Kazahstanu, Jordanu, Češkoj, Poljskoj, Bugrarskoj. Zahvaljujući stečenim znanjima, iskustvu, inovacijama efikasno razvija svoje metode u svakodnevnom radu sa klijentima kako bi im se omogućilo da uvek izgledaju negovno i zadovoljno.

dr nenand stankovic estetik centar estera

 

error: Content is protected !!