Mesečni horoskop za FEBRUAR 2017.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u FEBRUARU 2017.

Još ovaj zimski mesec da izguramo, pa da se svi radujemo proleću! Januar, koji smo ostavili za sobom doneo je jednu mutnu, pomalo statičnu energiju . Tokom februara, videćete I sami, energija je mnogo protočnija I podsticajnija. Imaćemo utisak da smo jednom nogom u zimi, drugom u proleću….u svakom slučaju – bar ćemo funkcionisati prodornije, živahnije. Februar započinjemo sa Suncem u znaku Vodolije, Neptunom I Venerom u znaku Riba, Mesecom, Marsom I Uranom u znaku Ovna, Jupiterom u Vagi, Saturnom u Strelcu I Plutonom I Merkurom u znaku Jarca. Ni jedna planeta nije retrogradna, osim što je Venera već ušla u svoju senku, spremajući se za retrogradnost, koja će nastupiti tokom marta.

Prva planeta koja menja znak je baš ta Venera, koja 3-eg februara prelazi u znak Ovna. Nije ovo baš neko naročito mesto za nju, jer su emocije preokrenute u strast, ali makar je izašla iz Saturnovog kvadratnog zagrljaja, koji je doneo da u ljubavi tonemo I preskačemo blokadu za blokadom.

6-og februara Jupiter u znaku Vage kreće retrogradnim hodom. Njegovo retrogradno kretanje trajaće sve do juna meseca, a “vratiće nas” korak unazad da bismo preispitali poslovne I emotivne odnose u kojima smo, da bismo rešili neke probleme koje smo zapostavili I potisnuli u drugi plan. Merkur prelazi u znak Vodolije 7-og februara. Komunikacija postaje podsticajnija, bude se nove ideje, postajemo kreativniji I spremniji da napravimo promene, sami ili udruženi sa osobama koje “prepoznajemo” kao istomišljenike.

11-og februara prvo pomračenje Meseca u ovoj godini I to u znaku Lava. Pošto je u pitanju pun Mesec, I sami znate simboliku – kulminacija jednog ciklusa I njegovo privođenje završetku.

19-og februara Sunce prelazi u znak Riba I počinje vladavina ovog znaka. Vreme je da malo zaronimo u neke svoje tišine, da se povučemo I preispitamo svoje planove, svoje ciljeve I načine kako da ih ostvarimo.

26-og – Merkur prelazi u znak Riba a imamo mlad Mesec I pomračenje Sunca u istom znaku. U danima oko pomračenja, I zbog nekih drugih aspekata koji će biti aktivni, treba biti pažljiv u kom smeru pokrećemo svoje akcije. Energija je vrlo velika, ali je treba iskoristiti na pravi način, promišljeno.

Kao što vidite, znak Riba i znak Ovna će biti dosta naglašeni. Pošto su u pitanju dve potpuno različite energije, sada vam je jasno zašto sam rekla da ćemo jednom nogom biti u zimi, a drugom u proleću. Mnogo toga se tokom ovog perioda može pokrenuti na bolje, ali na snazi je onaj savet – prevelika impulsivnost i ishitrenost mogu biti kontraproduktivni. Potrebno je sagledati situacije u kojima smo dubinski i tek onda napraviti pravi, promišljen potez.

Očigledno je da će nas na jednu stranu vući strasti, na drugu nesigurnost i tajnovitost. Sad nam ostaje da pogledamo šta će svakome od nas ovo doneti….a meni ostaje da vam poželim srećno putovanje kroz februar mesec!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!