Vodimo vas na 26. međunarodni sajam kozmetike Dodir Pariza

sajam kozmetike dodir pariza

Kao i svaki put, najveći događaj vezan za lepotu i kozmetiku u našoj zemlji okupiće brojne izlagače i profesionalce iz oblasti nege kose, kože, noktiju kao i make up-a. 26. po redu sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza održaće se 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Tim povodom poklanjamo vam 5×2 ulaznice. Pogledajte kako da ih osvojite.

U dva dana vikenda posetioci sajma moći će da se na 14500 kvadrata upoznaju sa 240 brendova iz zemlje i inostranstva. Ponuda na sajmu kozmetike uvek je široka i ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca.

Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Akcenat je na profesionalnoj ponudi koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima.

sajam dodir pariza

Sajam kozmetike okuplja najveći broj stručnjaka iz sveta lepote na jednom mestu i pruža vam mogućnost da dobijete najbolje savete vezane za izboru preparata i pravilnu negu svoje kose, kože i noktiju. Osim toga, na Sajmu se tradicionalno predstavljaju noviteti, organizuju brojni edukativni programi, predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, workshop radionice…

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ono što je sada već tradicija sajma je 3. međunarodni body art festival. 3 uzbudljive kategorije iznedriće maštovite radove, a ukoliko želite da prošetate kroz svet bajki i filma ispratite ovo zanimljivo takmičenje koje iz godine u godinu osvaja sve više takmičara i pažnje javnosti.

takmicenje na sajmu

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Više informacija: www.sajamkozmetike.com

****************************************************************

Kako da osvojite ulaznice pogledajte na OVDE.

****************************************************************

 Dobitnice ulaznica su:

1. Marija Lučić
2. Iva Pavlović
3. Ana Penič
4. Jasmina Stanković DeCuir
5. Tatjana Mandić Ilić

Dobitice će biti kontaktirane putem mail-a koji su ostavile u prijavi. Rok za potvrdu je 48h, u suprotnom portal Lepotica.rs zadržava pravo da poklon prosledi drugoj učesnici.

error: Content is protected !!