Vodimo vas na 26. međunarodni sajam kozmetike Dodir Pariza

By  |  0 Comments

Kao i svaki put, najveći događaj vezan za lepotu i kozmetiku u našoj zemlji okupiće brojne izlagače i profesionalce iz oblasti nege kose, kože, noktiju kao i make up-a. 26. po redu sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza održaće se 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Tim povodom poklanjamo vam 5×2 ulaznice. Pogledajte kako da ih osvojite.

U dva dana vikenda posetioci sajma moći će da se na 14500 kvadrata upoznaju sa 240 brendova iz zemlje i inostranstva. Ponuda na sajmu kozmetike uvek je široka i ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca.

Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Akcenat je na profesionalnoj ponudi koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima.

sajam dodir pariza

Sajam kozmetike okuplja najveći broj stručnjaka iz sveta lepote na jednom mestu i pruža vam mogućnost da dobijete najbolje savete vezane za izboru preparata i pravilnu negu svoje kose, kože i noktiju. Osim toga, na Sajmu se tradicionalno predstavljaju noviteti, organizuju brojni edukativni programi, predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, workshop radionice…

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

Ono što je sada već tradicija sajma je 3. međunarodni body art festival. 3 uzbudljive kategorije iznedriće maštovite radove, a ukoliko želite da prošetate kroz svet bajki i filma ispratite ovo zanimljivo takmičenje koje iz godine u godinu osvaja sve više takmičara i pažnje javnosti.

takmicenje na sajmu

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Više informacija: www.sajamkozmetike.com

****************************************************************

Kako da osvojite ulaznice pogledajte na OVDE.

****************************************************************

 Dobitnice ulaznica su:

1. Marija Lučić
2. Iva Pavlović
3. Ana Penič
4. Jasmina Stanković DeCuir
5. Tatjana Mandić Ilić

Dobitice će biti kontaktirane putem mail-a koji su ostavile u prijavi. Rok za potvrdu je 48h, u suprotnom portal Lepotica.rs zadržava pravo da poklon prosledi drugoj učesnici.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!