Kardašijan 3u1 hairstyling presa za kosu

kardasijan presa za kosu
foto: kohls.com

Sestre Kardašijan šire polje svog delovanja u beauty svetu i razvijaju proizvode koji će vam se možda dopasti, možda ne. Našu pažnju najviše je privukla 3u1 presa za kosu, Kardashian Beauty 3-in-1 Hairstyling Iron. Po izboru časopisa Allure to jedan od najboljih beauty proizvoda u 2015.

Sestre Kardašijan su poznate po svojoj uvek savršenoj kosi, po mekim talasima ali super glatkoj, ravnoj kosi. I napravile su proizvod koji će mnogim ženama olakšati obavezu sređivanja kose. Posebno onima koje sa tim imaju najviše muke. Umesto da koristite nekoliko proizvoda za ispravljanje kose i njeno uvijanje, možete imati samo jedan proizvod koji radi sve to – Kardašijan 3u1 presa za kosu.

Po čemu se Kardašijan 3u1 presa razlikuje od drudih?

Kardašijan 3u1 presa zapravo je presa koja osim što ispravlje kosu, može da pravi lokne ali i nežne talase. Najviše će koristiti ženama sa gustom, kovrdžavom kosom, koje se najviše muče kada žele meke talase. Da biste ih postigli na tako nepristupačnoj kosi, najpre je morate osušiti, ispeglati presom da je smirite i “oduzmete” gustinu, a zatim uz pomoć figara napravite lokne ili talase. Zašto biste se onda mučili i grejali i hladili sviše aparata, kad sve to može jedan.

Kod 3u1 Kardašijan prese greju se i gornja i donja ploča

To je glavan prednost ovog proizvoda u odnosu na ostale. On je ujedno i presa i figaro. Zato se može koristiti:

  1. kao standardna presa za ispravljenje kose
  2. kao standardna presa za uvijanje kose i pravljenje lokni >>>> pogledajte ovde kako se to radi
  3. kao figaro za pravljenje lokni i talasa.

Opcija pod brojem 3 je ono što je ovom proizvodu doneo prstižnu nagradu. Ako ne razdvajate ploče i namotate kosu oko zaklopljene prese dobićete prelepe krupne lokne kao da ste koristili figaro. Ako ih raščešćljate i namestite prstima, lokne će postati meki talasi po kojima su sestre Kardašijan poznate.

[adsense_inserter id=”12825″]

 

Pogledajte kako se koristi Kardašijan presa za lokne i meke talase

Za manje od 1 minuta dostiže temperaturu od 400 stepeni. Zato je obavezno korišćenje preparata za zaštitu kose od termalnog oštećenja i toplote.

Presu možete kupiti preko sajtova kao što su: Amazon ili Ulta. Cena je zavisno od 70 do 90$, odnosno 60-80 EUR, što je za ovakav proizvod prilično povoljno.

Na kraju, bravo za sestre Kardašijan. Odnosno, bravo za njihov tim inženjera i ostalih profesionalaca :).

Što bi rekli u časopisu Allure: “Zaboravite prezime, proizvod je cool!”

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!